فرانکفورت میزبان یکی از غنیترین و متنوعترین غذاها و دستپختهای آلمان است. غذاهای این شهر از سنتی و مدرن گرفته تا آشنا و غیرمعمول همگی بهاندازه خود فرانکفورت شهرت دارند. در اینجا به معرفی برترین رستورانهای فرانکفورت میپردازیم تا برای وعدههای غذایی خود در این شهر، بهترین برنامهریزی را داشته باشید.
ایبِت زوپِشتوبه (Ebert’s Suppenstube) که برای صرف یک ناهار مختصر و لذیذ ایدهآل مینماید، در یک فروشگاه محصولات پروتئینی محلی واقع شده است. برای ناهار میتوانید انواع سوپ، سالاد و همچنین سوسیس مخصوص آلمانی را که همگی با یک تکه بزرگ نان سرو میشوند، سفارش بدهید. در این رستوران برخی از غذاهای سنتی آلمانی ازجمله سوپ سیبزمینی و سوسیس طبخ شده با نوعی گندم خاص و انواع سوسیسهای مخصوص آلمانی با روشهای طبخ متفاوت در دسترس مشتریان است. اگرچه مغازههای دیگری نیز در این منطقه، کسب و کار مشابهی دارند اما هیچ کدام به پای این رستوران نمیرسند.
کافه رستوران «هولبینز» (Holbein’s) در حوالی رودخانه «ماین» که از مرکز فرانکفورت عبور میکند، قرار دارد. این رستوران در مجاورت موزه هنری «اِشتیدل» (Städel) قرار گرفته که بهترینهای تاریخ هنر اروپا در طی هفتصد سال از «بوتیچلی» تا «بازلیتس» را در معرض دید عموم قرار داده است. پس از بازدید از موزه برای صرف یک ناهار مختصر بهتر است به رستوران «هولبینز» سر بزنید. منوی این رستوران بسیار متنوع است و از سوشیهای لذیذ تا غذاهای سنتی آلمانی را برای مشتریان سرو میکند.
رستوران «ایم هِزن افریکاس» (Im Herzen Afrikas) که نامش مترادف با عبارت «در قلب آفریقا» است، نوعی متفاوت از غذاهای معمول اروپا را به مشتریان ارائه میکند. منوی این رستوران به شرق آفریقا تعلق دارد و طبق سنت مرسوم این منطقه باید غذاهای این رستوران را با دست بخورید. غذاهای این رستوران در دیسهای بزرگ چند نفره سرو میشوند و به هر فرد یک تکه نان داده میشود تا طعم لذیذ غذا را با دستان خود بچشد. کف این رستوران با ماسه پر شده و روی دیوارهای آن هم تزیینات رنگارنگ جا خوش کرده است. در قلب آفریقا میتوانید غذای خود را در حالی که روی بالشهای نرم کف رستوران نشستهاید، میل کنید!
ویلا روچیلد (Villa Rothschild) که جزو املاک خانوادگی «روچیلد» به حساب میآید، در شمال غربی فرانکفورت و در پارک روچیلد قرار دارد. این رستوران در حال حاضر میزبان یک هتل لوکس است که بهترین غذاهای فرانکفورت را سرو میکند و در میان فهرست 40 رستوران برتر سراسر آلمان جای گرفته، متخصص پخت غذاهای کلاسیک فرانسوی است و تجربه منحصر به فردی از طعم لذیذ غذاهای آلمانی را در اختیار مشتریان قرار میدهد. خوراک کبوتر، گوشت گوساله و خاویار این رستوران را در هیچ جای دیگری پیدا نمیکنید؛ اگرچه تاکید نمیکنیم که این غذاها ارزان هم باشد.
این رستوران روح پاریس را به تن فرانکفورت دمیده است و بهترین غذاهای فرانسوی همراه با برخی غذاهای آلمانی ازجمله سوپ مارچوبه و خوراک گوشت گوساله را سرو میکند. علاوه بر این، «زاگس» (Zarges) به دنبال ارائه تجربهای از غذاهای فرانسوی ازجمله خوراک خرچنگ، جگر غاز و ... در آلمان است. همچنین گزیدهای از کیکها و شیرینیهای خانگی نیز در زاگس سرو میشود. مواد اولیه این رستوران کاملاً تازه است و از منابع محلی تامین میشود. این رستوران با رنگهای قرمز و طلایی و نور کم به همراه نقاشیهای دیواری بزرگ تزیین شده که احساس خاص بودن به آن میدهد.
فرانکفورت به عنوان پایتخت مالی آلمان شناخته میشود و برای لمس بهتر این موضوع، چه راهی بهتر از غذا خوردن در رستوران برج « ماین تور » (Main Tower) در ارتفاع 187 متری! برج 56 طبقه ماین اکنون نمادی آشنا در افق منطقه بانکی فرانکفورت است. رستوران این برج در طبقه 53 واقع است و پنجرههای عریض آن نمایی زیبا از شهر را در برابر دید مشتریان میگذارد.
منوی ویلا مرِتون (Villa Merton) به کشاورزی سازگار با محیط زیست تاکید دارد. این رستوران که دو ستاره از کتاب راهنمای میشلن را از سال 2003 به خود اختصاص داده، بیشتر برای غذاهای خلاقانهاش از جمله توت کوهی، جگر گربهماهی یا روغن خارخاسک شناخته میشود. صرف غذا در این رستوران نه تنها شما را با طعم غذاهای محلی آشنا میکند، بلکه زاویهای جدید از خلاقیت در آشپزی را به شما معرفی میکند.
رستوران «آیوُری کلاب» (The Ivory Club)، یک رستوران تلفیقی هندی است که غذاهای خود را با عنوان «غذاهای استعماری معاصر» عرضه میکند. این رستوران طیف وسیعی از غذاها از جمله شمشیر آتش (کباب مرینیت شده) و چندین نوع استیک را در منوی خود گنجانده است. تزیین فضای داخلی این رستوران با چوب سیاه نیز، حس یک باشگاه نجیبزادهها را به مشتری القا میکند.
اپفلوین سالزر (Apfelwein Solzer) که بیش از 100 سال پیش توسط خانواده سالزر تملک شده، نوشیدنیهای خاص فرانکفورتی را با پنیر و سس سبز مشهور منطقه درست میکند. سوسیس، کباب دنده و استیک همراه با نوشیدنیهای خاص، مهمترین عوامل شهرت اپفلوین سالزر هستند. این رستوران از قرن شانزدهم پابرجاست و در هوای گرم تابستان هم میتوان از فضای باغ آن استفاده کرد.
رستوران تحسین شدهی «فرانسوی» (Restaurant Francais) درست در مرکز فرانکفورت واقع شده است. این رستوران دارای یک منوی 9 تایی و یک منوی کوچکتر 5 تایی برای کسانی است که به دنبال چشیدن طعم غذاهای لذیذ هستند؛ البته فراموش نکنید تخصص آنها ماهی و غذاهای دریای است. فضای داخلی این رستوران با رنگهای سفید و قرمز به همراه کاغذدیواریهای گلدار تزیین شده و دارای پنجرههای فرانسوی بزرگی به فضای بیرون است.