گردشبان (gardeshban.ir) : ذرت مکزیکی خیابانی از خوردنیهای بسیار پرطرفدار در سراسر کشور مکزیک است که توسط دکهها و مغازههای فروشنده ذرت عرضه میشود.
مواد لازم برای تهیه ذرت مکزیکی خانگی
فلفل سیاه به میزان لازم
نمک به میزان لازم
آویشن به میزان لازم
پنیر پیتزا به میزان لازم
سس مایونز 3 قاشق غذاخوری
کره 2 قاشق غذاخوری
قارچ (خرد شده) 2 پیمانه
ذرت 3 پیمانه
روغن زیتون 1 قاشق سوپخوری
آبلیمو به میزان لازم
آماده سازی: 15 دقیقه
زمان پخت: 15 دقیقه
مجموع زمان پخت: 30 دقیقه
طرز تهیه ذرت مکزیکی بیرونی با کنسرو ذرت ( ذرت خام)
ابتدا ذرت را با مقداری آب و نمک و کمی روغن کاملا بپزید تا نرم شوند. قابلمه ای بزرگ انتخاب کرده و پر از آب کنید و اجازه دهید به جوش بیاید. ظرفی کوچکتر را روی آن قرار داده و کره را داخلش آب کنید و بعد روغن زیتون را به آن اضافه کرده و بعد از مدتی ذرت ها ی پخته شده و بدون آب را بیفزایید.
قارچ ها را داخل مقداری آبلیمو و روغن تفت دهید و به مواد اضافه کنید. درب قابلمه کوچک را بگذارید و شعله را زیاد کنید تا مواد داغ شوند سپس آویشن ، سس سفید ، فلفل و نمک را اضافه کنید و خوب مخلوط نمائید، در انتها نیز پنیر پیتزا را بریزید تا با حرارت مواد پنیر آب شود.
نکات مهم برای درست کردن ذرت مکزیکی خانگی ساده :
بهتر است از ذرت های کنسروی استفاده کنید(شیرین نباشد).
این ذرت در مکزیک به اسم اسکوئیتز تهیه میشود و مثل ذرت ایرانی ها مقدار زیادی پنیر پیتزا و سس مایونز ندارد و به ندرت در آن قارچ یافت میشود.
اضافه کردن مقداری فلفل دلمه ای ریز و سرخ شده این پیش غذا را خوشمزه تر میکند.