gardeshban.ir

طرز تهیه سوپ تند تایلندی تام یام

در مطلب زیر طرز تهیه یک نوع سوپ خوشمزه را به شما آموزش می دهیم.
کد خبر: ۴۳۶۱۰
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۲۰ مرداد ۱۴۰۰-1400 May 20
گردشبان (gardeshban.ir) :
امروز قصد داریم دستور تهیه سوپ تند تایلندی تام یام  را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم برای ۶ نفر

آب......۷۵۰ میلی‌لیتر

رنده پوست لیموترش (فقط قسمت زرد آن) ....۱ قاشق سوپ‌خوری

میگوی خرد شده.......۵۰۰ گرم

فلفل قرمز قلمی خرد شده.....۶ عدد

قارچ ورقه‌شده....۱۲۵ گرم

گوجه‌فرنگی درشت، حلقه‌شده..... ۲ عدد

سس ماهی..... ۱۵ گرم

شکر..... ۵/۷ گرم

آب لیموترش..... ۲۵۰ میلی‌لیتر

گشنیز برای سرو.... به مقدار لازم

روش‌تهیه

آب را در قابلمه‌ای جوش آورده و بعد رنده پوست لیمو را اضافه کنید.

بگذارید ۵ دقیقه بجوشد، سپس میگو‌ها را اضافه کنید.

۵ دقیقه دیگر بجوشانید و بعد فلفل قرمز و قارچ را ریخته و ۳ دقیقه دیگر بجوشانید و سپس گوجه‌فرنگی را اضافه کنید.

بگذارید ۱۰ دقیقه بجوشد و بعد شکر و سس ماهی را بریزید.

سوپ را از روی حرارت برداشته و آب لیموترش را اضافه کنید.

نکته‌ها

سس ماهی، سس رقیقی است با طعم ماهی که از تخمیر ماهی نمکی به دست می‌آید و در آشپزی جنوب شرق آسیا کاربرد فراوان دارد و همان طور که در آن منطقه سویاسس زیاد استفاده می‌شود؛ این سس هم مورد استفاده قرار می‌گیرد که باید آن را به صورت آماده از فروشگاه‌هایی که انواع سس‌های خارجی را دارند تهیه کنید. در صورتی که به طعم آن علاقه ندارید می‌توانید سویاسس را جایگزین آن نمایید.

«تام یام» به تایلندی «مخلوط آب‌پز» معنا می‌دهد و انواع گوناگونی دارد. البته اغلب آن‌ها حاوی میگو هستند، ولی سایر مواد اولیه می‌تواند متغیر باشد.
پنجره
ارسال نظر
گردشگری به روایت تصویر
نگاه دوم
یادداشت
مناطق آزاد
داغ
پربازدیدها
آخرین اخبار