گردشبان (gardeshban.ir) : امروز قصد داریم طرز تهیه لحم لبنانی را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
مواد مورد نیاز
گوشت گوسفندی چرخکرده....... ۶۰۰ گرم
جعفری خردکرده .... یکدوم پیمانه
بهارات..... ۱ قاشق چایخوری
نمک و فلفل...... به میزان لازم
روشتهیه
گوشت، جعفری، بهارات، نمک و فلفل را در کاسه مناسبی بریزید و خوب ورز دهید. آنگاه رویش را بپوشانید و ۲ ساعت در یخچال نگه دارید. حالا هر بار به اندازه ۱۰۰گرم از مایه بردارید و به سیخ بکشید. اینک سیخها را روی آتش کباب کنید و برای پذیرایی در دیس مناسبی بگذارید و به دلخواه بیارائید.
یادآوری: بهارات ترکیبی شامل: فلفل سیاه، زیره، تخم گشنیز، میخک، جوز هندی، دارچین و هل است.