gardeshban.ir

طرز تهیه یاکیتوری؛ کباب خوشمزه ژاپنی

در گزارش زیر طرز تهیه یاکیتوری را به شما آموزش می‌دهیم.
کد خبر: ۴۳۸۰۷
تاریخ انتشار : دوشنبه ۲۵ مرداد ۱۴۰۰-1400 May 25
گردشبان (gardeshban.ir) :
امروز قصد داریم دستور تهیه یاکیتوری را به شما آموزش  دهیم.

مواد لازم:

سس سویا ۲ قاشق غذاخوری
شکر قهوه‌ای یک قاشق غذاخوری
زنجبیل تازه یک قاشق چای خوری
فیله گوساله یا گوشت ران مرغ خرد شده ۸۰۰ گرم
پیاز قرمز ۱ عدد
فلفل دلمه‌ای ۱ عدد
قارچ به مقدار دلخواه
گوجه گیلاسی به مقدار دلخواه
مایونز نصف فنجان
سس خردل یک قاشق چایخوری
کره به مقدار لازم

طرز تهیه:

ابتدا در کاسه متوسطی سس سویا، شکر و زنجبیل رنده شده را بریزید و هم بزنید تا شکر حل شود.

گوشت یا مرغ را اضافه کنید و مخلوط کنید تا خوب به آن آغشته شود.

روی آن را با پلاستیک بپوشانید. بگذارید ۳ ساعت در یخچال بماند.

بعد از ۳ ساعت گوشت را از سس جدا کنید و بهمراه پیاز, گوجه گیلاسی, فلفل دلمه و قارچ به سیخ بکشید.

گریل اجاق یا باربکیو را داغ کنید. سیخ‌ها را روی آن گذاشته و کباب کنید.

در همین حین مایونز و سس خردل و مقداری کره آب شده را در کاسه کوچکی مخلوط کرده و با برس روی سیخ‌های کباب زده پس از آماده شدن میتوانید با برنج و نان سرو کنید.
پنجره
ارسال نظر
گردشگری به روایت تصویر
نگاه دوم
یادداشت
مناطق آزاد
داغ
پربازدیدها
آخرین اخبار