گردشبان (gardeshban.ir) : کوفته سوئدی یک غذای بسیار خوشمزه با طعمی جدید و دوست داشتنی است، برای پخت کوفته سوئید دو مرحله کاملا مجزا داریم یکی پخت خود کوفته ها و یکی پخت سس کوفته ها. تفاوت کوفته سوئدی با کوفته های ایرانی در این است که کوفته ها را به همراه سس نمی پزند و سس را هنگام سرو روی کوفته ها می ریزند.
مواد لازم کوفته سوئدی
برای 6 نفر
زمان آماده سازی : 30 دقیقه
زمان پخت : 30 دقیقه
گوشت چرخ کرده یک کیلو
فلفل دلمه3 عدد
برنج1 پیمانه
جعفری مقداری
نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
گوجه فرنگی 4 عدد
آرد سوخاری یک پیمانه
پیاز بزرگ 2 عدد
رب گوجه فرنگی2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه کوفته سوئدی
برنج را بشویید و نیم پز کنید و آبکش کرده بگذارید خنک شود.
فلفل دلمه ، گوجه و جعفری را خرد کرده ، گوشت ، برنج و کمی آرد سوخاری را به آن ها اضافه کرده و ورز دهید تا به خورد هم بروند.
مواد را به اندازه گردو، کف دست گرد کنید و در یک بشقاب بچینید .
تابه ای را روی حرارت بگذارید و کوفته ها را در روغن داغ سرخ کنید.
دو عدد پیاز را خرد کنید و در تابه ای دیگر تفت دهید ، نمک و فلفل و رب گوجه را اضافه کرده تفت دهید.
کمی آب به سس اضافه کنید و با حرارت مالیم بپزید تا غلیظ شود.
کوفته های سرخ شده را در ظرف بچینید و سس گوجه را رویش بریزید .