گردشبان (gardeshban.ir) : مواد لازم
هویج 3عدد بزرگ ، نگینی خرد شده
برنج آش ( گرده ) 1/5پیمانه
کره 100 گرم
نخودفرنگی نصف پیمانه
جعفری ساطوری 1 قاشق غذا خوری
ماست 1 پیمانه
سیر له شده ا حبه
تخم مرغ 3 عدد
طرز تهیه
نصف کره را در ماهیتابه گودی ریخته بعد از ذوب شدن، هویج را اضافه کرده و در ماهتابه را میگذاریم.
هر از گاهی هم میزنیم، تا هویج نرم شود سپس برنج را اضافه کرده، تفت میدهیم، ،نخودفرنگی و جعفری را هم اضافه کرده، و هم میزنیم
آب را اضافه کرده ، در ماهتابه را میگذاریم.
وقتی شروع به جوشیدن کرد شعله را کم میکنیم تا آرام آرام برنج پخته و نرم شود ، نباید آب آن کامل کشیده شود،
ماست را در پیاله ریخته سیر را اضافه میکنیم و کنار میگذاریم
در ماهتابه دیگری بقیه کره را ریخته، تخم مرغ ها را نیمرو میکنیم،
غذا را درون پیاله ای ریخته حالت داده در بشقاب برمیگردانیم.
2 قاشق ماست روی آن ریخته و 1 عدد تخم مرغ را کنار ان میگذاریم
با نان سنگک نوش جان میکنیم.