gardeshban.ir

طرز تهیه خورش نازخاتون با گوشت و مرغ؛ از غذاهای سنتی گیلان

خورش نازخاتون یکی از غذاهای سنتی خوشمزه گیلان است که با بادمجان تهیه می شود.
کد خبر: ۴۴۱۸۹
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۰۴ شهريور ۱۴۰۰-1400 June 04
گردشبان (gardeshban.ir) :
خورش نازخاتون یکی از غذاهای سنتی خوشمزه گیلان است که با بادمجان تهیه می شود. در تهیه خورش نازخاتون مطابق با سلیقه خودتان می توانید از گوشت قرمز یا گوشت مرغ استفاده کنید. 



مواد لازم خورش نازخاتون با گوشت 

بادمجان   یک کیلو
نمک  به مقدار لازم
فلفل به مقدارلازم
پیاز 1 یا 2 عدد
آبغوره یا آبلیمو یک فنجان
روغن به مقدارلازم
گوشت 800گرم
سبزی معطر(نعنا و جعفری) 500 گرم

طرز تهیه خورش نازخاتون با گوشت

پیاز را خرد کرده در کمی روغن در قابلمه تفت دهید.

گوشت خورشی را اضافه کرده همراه با پیاز تفت دهید. 

مقداری آب به قابلمه اضافه کنید و درش را بگذارید تا گوشت با حرارت ملایم بپزد. 

سبزی ها را خرد کرده و سرخ کنید و به همراه نمک ، فلفل و آبغوره به خورش اضافه کنید.

بادمجان ها را پوست گرفته و سرخ کنید. 

خورش که جا افتاد، بادمجان را اضافه کرده به مدت 15 دقیقه بپزید و سپس سرو نمایید. 
پنجره
ارسال نظر
گردشگری به روایت تصویر
نگاه دوم
یادداشت
مناطق آزاد
داغ
پربازدیدها
آخرین اخبار