gardeshban.ir

روش تهیه «بابا غنوش»؛ پیش غذای محبوب عربی

باباغنوش یا باباغنوچ یک پیش غذا یا یک دیپ ساده عربی است و می توان همراه غذا و یا با نان، تکه های کرفس، گوجه و سبزیجات سرو کرد.
کد خبر: ۴۴۳۷۱
تاریخ انتشار : سه‌شنبه ۰۹ شهريور ۱۴۰۰-1400 June 09
گردشبان (gardeshban.ir) :
باباغنوش یا باباغنوچ یک پیش غذا یا یک دیپ ساده عربی است و می توان همراه غذا و یا با نان، تکه های کرفس، گوجه و سبزیجات سرو کرد.



طرز تهیه بابا غنوش غذای خوشمزه و مشهور مصری

بابا غنوش انواع مختلفی دارد که می توانید آن ها را تصور کنید ، اما سعی کنید طعم پایه آن را حفظ کنید ؛ در این بخش از طرز تهیه غذاهای خارجی آشپزخونه امروز دو دستورالعمل بسیار خوش مزه بابا غنوش را در اختیارتان خواهیم گذاشت. اگر تا به حال آن را ندیده اید، خواهید دید چگونه بادمجان خوش مزه را آماده خواهیم کرد . به همین ترتیب می توانید از تمام فواید سلامتی که باید ارائه دهید بهره مند شوید. این کار برای افرادی که تا آخرین دقیقه صبر می کنند آسان است.
 
مواد لازم

سه حبه سیر
3 عدد بادمجان
1/2قاشق چایخوری زیره سبز ( 2 گرم )
1/ 2 فنجان تاهینی ( 120 میلی لیتر )
3 قاشق سوپ خوری آب لیمو ( 45 میلی لیتر )
1 / 2 قاشق چای خوری فلفل قرمز ( 2 گرم )
روغن زیتون
نمک

دستورالعمل

بادمجان را به طور کامل بشویید و آن ها را تکه تکه کنید.

سپس آن ها را در قابلمه با آب و کمی نمک بجوشانید. اگر عجله دارید، می توانید آن ها را بپزید تا پوست آن سیاه شود.

وقتی نرم، شد آن ها را بکوبید. اگر آن ها را پخته اید، اول پوست آن را بکنید.

بادمجان ها را فشار دهید تا برخی از آب آن خارج شود . این کار به رفع هرگونه تلخی کمک خواهد کرد.

حالا زیره سبز ، نمک، حبه سیر، و تاهینی را اضافه کنید . تاهینی خمیر کنجد است و در همه انواع غذاهای خاور میانه به کار می رود. طعم و بافت خوش مزه ی دارد.

سپس آب لیمو و فلفل را اضافه و به خوبی مخلوط کنید.

به تدریج روغن زیتون را اضافه وهم بزنید.

در نهایت، اگر دوست دارید چاشنی بیشتری به آن اضافه و سپس میل کنید.

دستور العمل کامل بابا غنوش عربی با سیب زمینی :

حالا نشان خواهیم داد چگونه با افزودن سیب زمینی به پوره بادمجان ، در دستورالعمل قبلی تغییر ایجاد کنید. به بابا غنوش بافت و طعم متفاوتی می دهد.


مواد لازم

2 عدد سیب زمینی
1 عدد بادمجان
8 عدد لوبیا سبز
1 عدد پیاز
1 / 4 فنجان پنیر خامه ای ( 60 میلی لیتر )
روغن زیتون
نمک
1/2قاشق چایخوری فلفل شیرین ( 2 گرم )
 
 
طرز تهیه بابا غنوش با سیب زمینی

فر را در دمای 375 درجه سانتی گراد گرم کنید . لوبیا سبز و سیب زمینی را بشویید و پوست کنید سپس با کمی نمک بجوشانید. ( اگر دوست دارید بعدا آبگوشت درست کنید، پوست هارا نگه دارید )
زمانی که پخته شد ، از آب بیرون آورید و خرد کنید.

پیاز را پوست و خرد کنید . و با کمی روغن زیتون در ماهی تابه حرارت دهید و قبل از اینکه قهوه ای شوند از روی حرارت بردارید.

حالا بادمجان را پوست بکنید و کلفت خرد کنید . روی کاغذ روغنی گذاشته و با نمک و فلفل شیرین مزه دار کنید و 25 دقیقه بپزید.

بعد از آن ، بادمجان، سیب زمینی، لوبیا سبز و پیاز را مخلوط کنید.

هم چنین پنیر خامه ای و نصف فنجان آب را اضافه کنید تا بافت بهتری بدست بیاید. برای بهبود طعم، از آب پخت سیب زمینی استفاده کنید.

حالا همه چیز را با هم مخلوط کنید تا نرم شود.

تکمیل کردن

وقتی بابا غنوش آماده شد، آن را بخورید . آن را به کاسه ی دیگر منتقل و با کمی جعفری و یا دانه های بو داده تزیین کنید.

نکات تکمیلی در مورد بابا غنوش

بابا غنوش جزو غذای ملل - عربی میباشد

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10دقیقه

و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20دقیقه میباشد .

بابا غنوش را می توانید در وعده میان وعده - پیش غذا - سرو کنید .

توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
پنجره
ارسال نظر
گردشگری به روایت تصویر
نگاه دوم
یادداشت
مناطق آزاد
داغ
پربازدیدها
آخرین اخبار