gardeshban.ir

طرز تهیه «دیشلیق»؛ آش دندونی تبریز

بعضی ها این خوراک رو آبکی درست میکنند که تقریبا مثل آش میشه ، بستگی به سلیقه هرخونواده داره.
کد خبر: ۴۴۴۵۲
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۱۱ شهريور ۱۴۰۰-1400 June 11
گردشبان (gardeshban.ir) :
 مواد لازم

گندم: یک کیلو
نخود آبگوشتی : نیم کیلو
شیر : یک لیتر
مغز گردو: نیم کیلو
خلال پسته: نصف لیوان
خلال بادام: نصف لیوان
کشمش پلوئی: نیم کیلو
پیازداغ : مقداری
کره یا روغن حیوانی: 300 گرم

طرز تهیه

گندم رو بشورید و سه روز خیس کنید تو این مدت چند باری آبش رو عوض کنید تا زمانی که آبش تقریبا بی رنگ بشه بعد از سه روز، یه روز هم بزارید با شیر خیس بخوره بعدش شیر رو بریزید دور ( البته من میریزم تو خاک باغچه !) بعد گندم رو بزارید بپزه تا حسابی لعاب بندازه ( نباید آبکی بشه )
نخود رو که قبلا پختید بهش اضافه کنید بزارید بجوشه وخوب لعابدار بشه کره رو اضافه کنید و ازرو گاز بردارید ، کشمش رو ازچند ساعت قبل خیس کنید وبه موادتون اضافه کنید ( درصورت تمایل میتونید کشمش رو کمی تفت بدید )تو ظرف مورد نظر بکشید و روش رو با مغزها ئی که تو مواد لازم نوشته شده و پیاز داغ بپوشونید.

نکته: بعضی ها این خوراک رو آبکی درست میکنند که تقریبا مثل آش میشه ، بستگی به سلیقه هرخونواده داره …تو خونواده ما روشش این طوریه که ته ظرف کمی لعاب و روغن جمع بشه کافیه



پنجره
ارسال نظر
گردشگری به روایت تصویر
نگاه دوم
یادداشت
مناطق آزاد
داغ
پربازدیدها
آخرین اخبار