گردشبان (gardeshban.ir) : گوشت مرغ حاوی مواد مغذی زیادی برای بدن است. با وجود فواید فراوان مرغ، مشخص شده است که قسمت هایی از مرغ می تواند برای سلامتی خطرناک باشد و مصرف آن توصیه نمی شود.
این قسمت ها در مرغ کدامند؟
سر مرغ: سر مرغ به خصوص اگر زیاد مصرف شود، خطر سلامتی زیادی دارد؛ به گونه ای که باعث بروز بیماری در مغز و غدد لنفاوی می شوند، زیرا کسانی که مرغ پرورش می دهند برخی از مواد ضد باکتری را اسپری می کنند و در نتیجه این مواد شیمیایی روی سر مرغ ها جمع شده و هنگام خوردن به ما منتقل می شوند.
پوست مرغ: به جز باکتری هایی که در پوست مرغ جمع می شوند، چربی زیادی را در خود ذخیره می کند و در نتیجه منجر به افزایش وزن و افزایش سطح کلسترول در خون می شود، بنابراین بهتر است آن را خارج کرده و نخورید.
بال های مرغ: زیرا آن ها به طور غیرمستقیم مواد شیمیایی را که برای بدن بسیار خطرناک است ذخیره می کنند و بنابراین زیاده روی در خوردن بال مرغ، باعث بیماری و تومور می شود.
گردن مرغ: خوردن آن گاه به گاه ممکن است خطر زیادی نداشته باشد، اما در هر صورت حاوی میکروب ها و باکتری های زیادی است که می تواند منجر به ظهور بیماری های جدی شود.