گردشبان (gardeshban.ir) : کاپ کيک شکلاتي آلماني
چي لازم داريم:
بستني شکلاتي - گردويي
۱ عدد
جوش شيرين
۱/۲ قاشق چاي خوري
نمک
۱/۴ قاشق چاي خوري
آرد کامل
۱ پيمانه
شکلات شيرين
۴۵۰ گرم
آب
۱/۴ پيمانه
کره آب شده
۱/۲ پيمانه
شکر
۱/۲ پيمانه
تخم مرغ
۲ عدد
وانيل
۱/۲ قاشق چاي خوري
شير ترش
۱/۲ پيمانه
بستني کاراملي
به مقدار لازم
نارگيل رنده شده
۲/۳ پيمانه
چطور بپزيم:
زمان تهيه ۳۰دقيقه
زمان پخت ۲۵دقيقه
۱
قالبهاي مافين را چرب کنيد و کنار بگذاريد. فر را با دماي ۳۵۰ درجه فارنهايت گرم کنيد. در يک کاسه کوچک، آرد، جوششيرين و نمک را با يکديگر مخلوط کنيد و آنها را کنار بگذاريد.
۲
در يک قابلمه کوچک، شکلات و آب را با يکديگر مخلوط کنيد. آنها را روي حرارت ملايم حدود ۱۰ دقيقه هم بزنيد تا شکلات آب شود.
۳
در يک کاسه بزرگ، کره را با همزن برقي هم بزنيد تا کمي نرم و سفيد شود. ۳۰ ثانيه کافي است. تخممرغ و وانيل را اضافه کنيد. با سرعت زياد يک دقيقه هم بزنيد.
۴
مخلوط شکلات را اضافه کنيد و بعد، به تدريج آرد را اضافه کنيد و هم بزنيد. سرعت همزن را کم کنيد و بقيه مراحل را با قاشق چوبي هم بزنيد.
۵
سپس مواد را داخل قالبهاي مافين بريزيد و دوسوم آنها را پر کنيد.
۶
قالبها را به مدت ۲۵ دقيقه داخل فر قرار دهيد. سپس از فر خارج کنيد و ۱۰ دقيقه کنار بگذاريد تا خنک شوند.
۷
پيش از سرو، روي آنها روکش بستني شکلات- گردويي قرار دهيد. روي آن نارگيل رنده شده بريزيد و در آخر، روکش بستني کاراملي را اضافه کنيد.
۸
براي تهيه روکش بستني شکلات-گردويي، نيمليتر بستني شکلاتي و ¾ پيمانه گردوي خرد شده نياز داريد. آنها را با يکديگر مخلوط کنيد و به مدت ۴ تا ۲۴ ساعت در يخچال قرار دهيد تا سفت شوند
ساير نکات کاپ کيک شکلاتي آلماني
اين کاپکيک بسيار هوسبرانگيز است و آدم با ديدن آن ميخواهد همهاش را يکجا بخورد. يک دسر بسيار شيک که با چاي حسابي ميچسبد.