gardeshban.ir

طرز تهیه کاپ کيک شکلاتي آلماني؛ خوشمزه و خاص

قالب‌هاي مافين را چرب کنيد و کنار بگذاريد. فر را با دماي ۳۵۰ درجه فارنهايت گرم کنيد. در يک کاسه کوچک، آرد، جوش‌شيرين و نمک را با يکديگر مخلوط کنيد و آنها را کنار بگذاريد.
کد خبر: ۴۴۶۳۷
تاریخ انتشار : سه‌شنبه ۱۶ شهريور ۱۴۰۰-1400 June 16
گردشبان (gardeshban.ir) :
 کاپ کيک شکلاتي آلماني

چي لازم داريم:


بستني شکلاتي - گردويي
۱ عدد
جوش شيرين
۱/۲ قاشق چاي خوري
نمک
۱/۴ قاشق چاي خوري
آرد کامل
۱ پيمانه
شکلات شيرين
۴۵۰ گرم
آب
۱/۴ پيمانه
کره آب‌ شده
۱/۲ پيمانه
شکر
۱/۲ پيمانه
تخم مرغ
۲ عدد
وانيل‏
۱/۲ قاشق چاي خوري
شير ترش
۱/۲ پيمانه
بستني کاراملي
به مقدار لازم
نارگيل رنده شده
۲/۳ پيمانه



 چطور بپزيم: 

زمان تهيه ۳۰دقيقه
زمان پخت ۲۵دقيقه
۱
قالب‌هاي مافين را چرب کنيد و کنار بگذاريد. فر را با دماي ۳۵۰ درجه فارنهايت گرم کنيد. در يک کاسه کوچک، آرد، جوش‌شيرين و نمک را با يکديگر مخلوط کنيد و آنها را کنار بگذاريد.
۲
در يک قابلمه کوچک، شکلات و آب را با يکديگر مخلوط کنيد. آنها را روي حرارت ملايم حدود ۱۰ دقيقه هم بزنيد تا شکلات آب شود.
۳
در يک کاسه بزرگ، کره را با هم‌زن برقي هم بزنيد تا کمي نرم و سفيد شود. ۳۰ ثانيه کافي است. تخم‌مرغ و وانيل را اضافه کنيد. با سرعت زياد يک دقيقه هم بزنيد.
۴
مخلوط شکلات را اضافه کنيد و بعد، به تدريج آرد را اضافه کنيد و هم بزنيد. سرعت هم‌زن را کم کنيد و بقيه مراحل را با قاشق چوبي هم بزنيد.
۵
سپس مواد را داخل قالب‌هاي مافين بريزيد و دوسوم آنها را پر کنيد.
۶
قالب‌ها را به مدت ۲۵ دقيقه داخل فر قرار دهيد. سپس از فر خارج کنيد و ۱۰ دقيقه کنار بگذاريد تا خنک شوند.
۷
پيش از سرو، روي آنها روکش بستني شکلات- گردويي قرار دهيد. روي آن نارگيل رنده شده بريزيد و در آخر، روکش بستني کاراملي را اضافه کنيد.
۸
براي تهيه روکش بستني شکلات-گردويي، نيم‌ليتر بستني شکلاتي و ¾ پيمانه گردوي خرد شده نياز داريد. آنها را با يکديگر مخلوط کنيد و به مدت ۴ تا ۲۴ ساعت در يخچال قرار دهيد تا سفت شوند

ساير نکات کاپ کيک شکلاتي آلماني

اين کاپ‌کيک بسيار هوس‌برانگيز است و آدم با ديدن آن مي‌خواهد همه‌اش را يکجا بخورد. يک دسر بسيار شيک که با چاي حسابي مي‌چسبد.
پنجره
ارسال نظر
گردشگری به روایت تصویر
نگاه دوم
یادداشت
مناطق آزاد
داغ
پربازدیدها
آخرین اخبار