گردشبان (gardeshban.ir) : بورک يکي از معروفترين ميان وعدهها در بين مردم کشور ترکيه است که با مواد مختلف ميتوان آن را درست کرد.
مواد لازم براي تهيه بورک سبزيجات:
خمير يوفکا: مقدار لازم
سيب زميني: ۳ عدد
پياز: ۱ عدد
روغن زيتون: مقداري
پنير خامه اي: ۱۰۰ گرم
پنير پيتزا: ۱۰۰ گرم
زرده تخم مرغ: ۱ عدد
نمک و فلفل: به مقدار لازم
طرز تهيه و دستور پخت بورک:
۱. سيبزمينيها را بپزيد، پياز را خرد کنيد و در مقداري روغن تفت دهيد تا طلايي شود.
۲. سپس سيبزمينيهاي پخته را ريز خرد کنيد (يا رنده کنيد) و به پياز اضافه کنيد. کمي نمک و فلفل بزنيد و پس از کمي تفت دادن از روي حرارت برداريد.
۳. پس از اينکه مواد را از روي حرارت برداشتيد پنيرها را اضافه و کمي مخلوط کنيد.
۴. خميرها را به نوبت باز کنيد و روي خميرها کمي زرده بماليد سپس مقداري از مخلوط آماده داخل خمير بريزيد. لبه ديگر خمير را برگردانيد و براي اتصال لبههاي خمير کمي زرده تخم مرغ بزنيد (زرده تخم مرغ مانند چسب عمل ميکند).
۵. کف سيني را چرب کنيد سپس خميرهاي آماده را کف قالب بچينيد. سيني را درون فر با درجه حرارت ۱۸۰ درجه سانتيگراد به مدت ۲۰-۳۰ دقيقه بپزيد، پس از آماده شدن بورکها را به همراه سس دلخواه سرو کنيد.
نکته: هرچيزي که بخواهيد مي توانيد داخل بورک بريزيد؛ از گوشت و مرغ تا سبزيجات