gardeshban.ir

مرمت اضطراری دیوار جنوبی امامزاده سهل بن علی (ع)

مرمت اضطراری دیوار جنوبی امامزاده سهل بن علی (ع)
رئیس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان شازند از مرمت اضطراری دیوار ضلع جنوبی امامزاده سهل بن علی (ع) خبر داد.
کد خبر: ۴۴۸۱۹
تاریخ انتشار : شنبه ۲۰ شهريور ۱۴۰۰-1400 June 20
گردشبان (gardeshban.ir) :
به‌نقل از روابط‌عمومی اداره کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان مرکزی، محمد اتابکی امروز ۲۰ شهریور ماه ۱۴۰۰ با اشاره به اینکه دیوارهای ضلع جنوبی این بنای با ارزش تاریخی بر اثر بارندگی‌ سال‌های گذشته تخریب شده بود، گفت: «برای مرمت اضطراری  بخشی از دیوارهای تخريب شده حدود ۵۰۰ میلیون ریال اعتبار در نظر گرفته شده است كه اجرای مرمت آن از روز گذشته آغاز شد.»

رئیس اداره ميراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان شازند با بیان اینکه این اثر با ارزش تاریخی با شماره ۳۲۳ در  تاریخ ۲۰ / ۱۱ / ۱۳۱۸ در فهرست آثار ملی کشور به ثبت رسیده است، افزود: «انجام این مرمت به صورت امانی و با مشارکت اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان مرکزی و هیات امناء امامزاده انجام خواهد شد.»

او افزود: «بنای امامزاده سهل‌بن‌علی (ع) آستانه از بنای ارزشمند دوره صفوی است و عمده‌ترین تزئینات آن آجرکاری و کاشی‌کاری معقلی است.»

اتابکی گفت: «این مرحله از مرمت  براساس الگوی اولیه و مصالح معماری همگون مرمت خواهد شد و  اتمام آن تا قبل از فصل بارش در سال جاری اولویت اداره  میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی این شهرستان خواهد بود.»

رئیس اداره ميراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان شازند خاطر نشان کرد: «گنبد این بنا یکی از گنبدهای عظیم و ارزشمند تاریخی محسوب می‌شود که ارتفاع آن حدود ۲۸ و ارتفاع ساقه آن نیز ۷ متر است.»



پنجره
ارسال نظر
captcha
گردشگری به روایت تصویر
نگاه دوم
یادداشت
مناطق آزاد
داغ
پربازدیدها