gardeshban.ir

طرز تهیه گوزلمه؛ غذای آسان و راحت ارومیه ای ها

يک مزيت اين غذا دماي متعادل غذاست که بعداز ريختن ماست ديگه داغ داغ نيست .مخصوصا براي کساني که عجله هم دارند.
کد خبر: ۴۴۹۹۳
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۲۵ شهريور ۱۴۰۰-1400 June 25
گردشبان (gardeshban.ir) :
مواد لازم

ماست چکيده 3 پيمانه

تخم مرغ 4 عدد

سير 4 حبه

روغن کافي براي سرخ کردن تخم مرغ

نمک به ميزان لازم.

طرز تهيه

اول تخم مرغ هارا در ماهيتابه سرخ ميکنيم .

وقتي کاملا پخت ابتدا نمک وسير له شده وسپس ماست را اضافه کرده با شعله ملايم کمي به هم زده

بعد از 5 دقيقه همزمان شعله گاز را خاموش و غذا را به آرامي هم ميزنيم.غذا آمادس.

نکته:

در صورت سرخ کردن سير با تخم مرغ بوي سير بسيار کمتر خواهد بود.

اين غذا  مثل املت با نان سرو ميشود.

ضمنا ماست در ماهيتابه نبايد زياد هم زده شود که آبکي نشود.

يک مزيت اين غذا دماي متعادل غذاست که بعداز ريختن ماست ديگه داغ داغ نيست .مخصوصا براي کساني که عجله هم دارند.

"گوزلمه” در زبان اروميه اي به معناي "منتظرنشو” است. يعني غذايي که نياز به انتظار زياد ندارد و زود آماده ميشود.


پنجره
ارسال نظر
گردشگری به روایت تصویر
نگاه دوم
یادداشت
مناطق آزاد
داغ
پربازدیدها
آخرین اخبار