گردشبان (gardeshban.ir) : کتلت بادمجان يکي از انواع غذاهاي خوشمزه و پر طرفدار در سراسر جهان است که با دستورهاي متنوعي تهيه مي شود. اگر مي خواهيد اين غذاي خوشمزه را به سبک ايتاليايي با پنير درست کنيد با ما همراه باشيد، براي مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهيه کتلت بادمجان ايتاليايي در ادامه با ما همراه باشيد.
مواد لازم براي ۴ نفر
بادمجان ۴ عدد متوسط
تخم مرغ ۳ عدد
جعفري ۱ دسته کوچک
پنير پارمزان ۵۰ گرم
پودر سير ¼ قاشق چايخوري
پودر سوخاري ½ پيمانه
نمک و فلفل سياه به مقدار کافي
طرز تهيه کتلت بادمجان ايتاليايي
مرحله اول
براي تهيه کتلت بادمجان خوشمزه به روش ايتاليايي ابتدا بادمجان را پوست مي گيريم، سپس به صورت مکعبي کوچک خرد مي کنيم. در ادامه داخل يک ظرف مناسب ۲ پيمانه آب و ۱ قاشق نمک مي ريزيم و با هم ترکيب مي کنيم.
مرحله دوم
در اين مرحله بادمجان ها را درون ظرف حاوي آب نمک مي ريزيم و اجازه مي دهيم به مدت ۱۰ دقيقه درون آن باقي بمانند. پس از گذشت اين زمان بادمجان ها را از آب نمک خارج مي کنيم و زير آب سرد آبکشي مي کنيم.
مرحله سوم
حالا بادمجان ها را درون آبکش قرار مي دهيم تا آب اضافي شان خارج شود. در ادامه يک تابه مناسب روي حرارت قرار مي دهيم و مقداري روغن اضافه مي کنيم، سپس بادمجان ها را به تابه اضافه کرده و به خوبي تفت مي دهيم تا نرم شوند.
مرحله چهارم
پس از اينکه بادمجان ها کمي سرخ شدند، آنها را از تابه خارج مي کنيم و کنار مي گذاريم تا خنک شوند. در ادامه بادمجان ها را به همراه مقداري نمک،فلفل سياه، پودر سير، پودر سوخاري، جعفري خرد شده، پنير پارمزان و تخم مرغ ها درون يک کاسه مي ريزيم.
مرحله پنجم
حالا مواد را به خوبي ترکيب مي کنيم تا با هم يکدست شوند، سپس يک تابه مناسب روي حرارت قرار مي دهيم و مقداري روغن اضافه مي کنيم. پس از اينکه روغن به خوبي داغ شد، به اندازه يک کلاقه کوچک از مايه کتلت درون تابه مي ريزيم.
مرحله ششم
اندازه کتلت ها سليقه اي است و مي توانيم آنها را کوچکتر يا بزرگتر درشت کنيم. پس از اينکه يک سمت کتلت ها سرخ شد، آنها را بر مي گردانيم تا سمت ديگرشان نيز سرخ شود. در پايان کتلت ها را به همراه گوجه فرنگي و خيار شور خرد شده سرو مي کنيم.