گردشبان (gardeshban.ir) :
بعضی از کاربرهای ژاپنی که تجربه زندگی در ایران را دارند، با هشتگ «بگو چه چیزی در تو ایرانی شده» عادتهایی را که از زندگی در ایران کسب کردهاند، بازگو میکنند که در میان آن ها عادت های جالبی هم دیده می شود. برخی با انتشار تصویر غذا نوشته اند: «آخر هفته در تهران و تجربه خوردن ته چین و جوجه کباب.» کاربر دیگری نوشته است: «پسرم ، متولد ایرانه ، هنوز نمیتواند چای همراه با نبات را به عنوان دارو ترک کند وقتی معده اش درد می کند.» کاربری هم نوشته است: «اسپند دود کردن رو به خاطر بوی خوبی که داره هنوز دنبال می کنم.» کاربر دیگری هم نوشت: «این که خیلی وسواس توی خرید خوراکی به خرج می دم (احتمالا لیبل هر چیزی رو می خونم).» کاربر دیگری هم نوشته که: «فکر کنم چای نبات رو تونستیم جهانیش کنیم.»