سالاد روسي يکي از انواع خوشمزه و محبوب سالادهاست که از ترکيب مرغ پخته، سيب زميني، هويج و ساير سبزيجات تهيه ميشود. سالاد روسي داراي ارزش غذايي بالايي است که ميتواند جايگزيني مناسب براي غذاي اصلي نيز باشد.
سالادها يکي از محبوبترين و متنوعترين ترکيبات غذايي در سراسر جهان هستند که بيشتر به عنوان پيش غذا سرو ميشوند؛ اما خيلي از آنها به دليل ترکيباتي که دارند، ميتوانند به عنوان غذاي اصلي نيز مورد استفاده قرار بگيرند.
سالادها از ترکيب سبزيجات مختلف همراه با چاشنيهايي مثل سرکه، سس، نمک، فلفل، آبليمو، آبغوره و... تشکيل ميشوند که معمولاً به صورت سرد سرو ميشوند و ممکن است علاوهبر سبزيجات مواد غذايي ديگري مانند تخم مرغ، حبوبات پخته، گوشت، پنير و... نيز به آنها اضافه شود که در اين صورت ارزش غذاييشان بيشتر ميشود و ميتوان به عنوان غذاي اصلي نيز ميل کرد.
سالاد معروف به سالاد روسي يکي از انواع سالادهاست که به دليل داشتن سينه مرغ، سيب زميني، هويج و ساير سبزيجات يک پيش غذا و غذاي کامل و مقوي است. اين سالاد همچنين با حذف سينه مرغ غذاي مناسبي براي گياه خواران خواهد بود. در ادامه اين مطلب با آموزش تهيه يک سالاد روسي خوشمزه و جذاب همراه ما باشيد.
مواد لازم
مواد لازم براي سس سالاد
طرز تهيه
ابتدا سيب زمينيها را خوب بشوييد و توي يک قابلمه بريزيد. دو تا سه ليوان آب به آن اضافه کنيد و قابلمه را روي اجاق گاز بگذاريد تا سيب زمينيها آبپز شوند. بعد از اينکه سيب زميني آبپز شد، آنها را کنار بگذاريد تا خنک شوند. سپس سينه مرغ را با همين روش آبپز کنيد. در مرحله بعد هويج و خيار شور را به صورت نگيني خرد کنيد و توي يک کاسه بزرگ بريزيد. سينه مرغ و سيب زمينيهاي پخته را خرد کنيد و همراه با شويد خرد شده توي کاسه بريزيد. کنسرو ذرت و نخود فرنگي را به مدت بيست دقيقه در آب جوش بجوشانيد؛ سپس آبکش کنيد و به سالاد اضافه کنيد.
حالا توي يک کاسه ديگر سس مايونز، سس خردل، روغن زيتون، آب ليمو ترش، ماست، آويشن، نمک، فلفل سياه و پودر زنجبيل را بريزيد و خوب هم بزنيد تا سس شما يکدست شود. در مرحله آخر سس را به سالاد اضافه کنيد و با کمک دو قاشق مواد را زير و رو کنيد و خوب هم بزنيد تا همه مواد سالاد به سس آغشته شود. سپس سالاد را توي يخچال بگذاريد تا خنک شود و جا بيافتد و بعد در ظرف مناسب سرو بريزيد. نوش جان
نکات مهم
در صورت تمايل براي تهيه اين سالاد ميتوانيد هويج را کمي نيم پز کنيد.
براي تهيه سالاد روسي ميتوانيد به جاي سينه مرغ از ژامبون مرغ هم استفاده کنيد.
اضافه کردن مقدار کمي پودر زنجبيل سردي سبزيجات به کار فته در اين سالاد را تعديل ميکند و در صورتي که به طعم آن علاقهاي نداريد، ميتوانيد آن را از دستور حذف کنيد.