gardeshban.ir

دستور تهیه «فریکادله» کتلت خوشمزه و محبوب آلمانی

کتلت آلمانی به نام فریکادله در تمام دنیا شناخته میشود که یک غذای محبوب آلمانی و دانمارکی است.
کد خبر: ۴۵۴۸۰
تاریخ انتشار : دوشنبه ۰۵ مهر ۱۴۰۰-1400 July 05
گردشبان (gardeshban.ir) :

کتلت آلمانی به نام فریکادله در تمام دنیا شناخته میشود که یک غذای محبوب آلمانی و دانمارکی است. معمولا از سیب زمینی آلمانی برای دورچین فریکادله استفاده می شود که در ادامه مقاله طرز تهیه هر دو آن ها را به شما آموزش می دهیم.

فریکادله ( به انگلیسی : Frikadeller ) یا کتلت آلمانی یک غذای محبوب آلمانی و دانمارکی است که معمولا با نان و سیب زمینی سرو می شود. فریکادله را می توان به نوعی کوفته ریزه پهن شده دانست ، ترکیب اصلی فریکادله گوشت چرخ شده و پیاز خرد شده است، در واقع شما مواد کوفته ریزه را بعد از آماده کردن به جای این که گرد کنید به صورت کتلت در دستتان فرم داده و سرخ می کنید.

مواد لازم فریکادله یا کتلت آلمانی 

 گوشت چرخ کرده  ۴۰۰ گرم

  سیر  یک حبه

 پیاز   یک عدد

 سس خردل یک قاشق چایخوری

نمک و فلفل به مقدار نیاز

جعفری خرد شده چهار قاشق غذاخوری

نان بروچن ۱ روز مانده یک عدد

 تخم مرغ  یک عدد

 پودر پاپریکا یک قاشق چایخوری

فلفل دلمه ای خرد شده  یک قاشق غذا خوری

روغن برای سرخ کردن  به مقدار نیاز

طرز تهیه فریکادله یا کتلت آلمانی

نان بروچن یا نان باگت حتما باید از یک روز قبل خریداری شده و بیات شده باشد. 

نان بروچن را با یک لیوان آب گرم خیس کنید. 

سیر و پیاز را خیلی ریز خرد کنید.

جعفری و فلفل دلمه را خیلی ریز خرد کنید. 

گوشت چرخ کره را به همراه مواد خرد شده مخلوط کنید.

نان بروچن را با دست فشار دهید تا کاملا آب اضافه اش گرفته شده و سپس به گوشت اضافه کنید. 

نمک ، فلفل ، پودر پاپریکا ، سس خردل و تخم مرغ را اضافه کرده و مخلوط نمایید. 

روی مواد را پوشانه و 15 دقیقه در یخچال بگذارید استراحت کند. 

تابه ای را روی حرارت ملایم گذاشته و کمی روغن اضافه کنید تا داغ شود. 

به اندازه یک نارنگی از مواد برداشته و به شکل کتلت ولی ضخیم تر در کف دست فرم دهید و هر طرف کتلت را حدود 7 دقیقه روی حرارت ملایم سرخ کنید.

فریکادله را همراه با نان باگت ، نان تست یا نان بروچن و سس خردل و سس کچاپ سرو می کنند. 

کنار فریکادله می توانید از سیب زمینی آلمانی هم استفاده کنید. 

برای تهیه سیب زمینی آلمانی کافیست پوست سیب زمینی ها را گرفته و حدود 9 دقیقه با آب بپزید تا نیم پز شود سپس به صورت حلقه ای به ضخامت نیم سانتی متر برش بزنید.

مقداری پیاز را خرد کرده در تابه تفت دهید تا نرم شود سپس سیب زمینی را اضافه کرده تفت  دهید و رویشان نمک و فلفل بپاشید و به همراه کتلت آلمانی سرو نمایید.

کتلت آلمانی یا فریکادله به همراه سیب زمینی آلمانی 

مواد لازم کتلت آلمانی یا فریکادله به همراه سیب زمینی آلمانی 

گوشت چرخ کرده  ۵۰۰ گرم

باگت حدود ۱۰ سانت

خردل  ۱ قاشق چایخوری

نمک و فلفل به میزان لازم

تخم مرغ ۱ عدد

پیاز ریز خرد شده  ۱ عدد بزرگ

پودر پاپریکا ۱ قاشق چایخوری

سیر ۱ حبه ( در صورت تمایل )

مواد لازم سیب زمینی آلمانی  

سیب زمینی   ۸۰۰ گرم

روغن ۴ قاشق غذاخوری

فلفل سیاه مقداری

پیاز بزرگ  ۱ عدد

جعفری خرد شده  ۲ قاشق غذاخوری ( در صورت تمایل )

 زیره سبز، جوز هندی، پودر سیر  به مقدار لازم

طرز تهیه کتلت آلمانی یا فریکادله به همراه سیب زمینی آلمانی

باگت بیات شده را در 1 لیوان آب حدود نیم ساعت بخیسانید و سپس با دست بفشارید تا آب اضافه اش کشیده شود.

سیر پیاز را ریز خرده کرده با 1 قاشق غذاخوری کره تفت  دهید تا کمی نرم شود. 

همه مواد را با هم مخلوط کنید تا یکدست شود.

تابه ای را روی حرارت بگذارید گرم شود و کمی روغن به آن اضافه کنید. 

به اندازه یک نارنگی کوچک از مواد برداشته و در دست گرد کنید و با حرارت متوسط سرخ نمایید. 

حرارت نباید زیاد باشد که باعث سوختن مواد شود. 

برای پخت کتلت آلمانی روغن زیادی برای سرخ کردن نیاز ندارید.  

داخل مایع کتلت می توانید از جعفری ساطوری شده هم استفاده کنید. 

برای دورچین این غذا می توانید از سیب زمینی المانی یا bratkartoffeln استفاده کنید. در خود آلمان از پودر مخصوصی برای این سیب زمینی استفاده می شود و همراه با غذاهای گوشتی سرو می شود .

طرز تهیه سیب زمینی آلمانی و فریکادله

برای تهیه سیب زمینی المانی ، سیب زمینی ها را به مدت 10 – 15 دقیقه با پوست بپزید تا نیم پز شود. یعنی اگر چاقو را داخلش فرو کردید سیب زمینی را بتوانید با چاقو بالا بکشید بدون این که سر بخورد. سیب زمینی را کنار بگذارید تا کمی سرد شود سپس پوست گرفته و به قطر نیم سانتی حلقه کنید. 

پیاز را خرد کرده با نیمی از روغن در تابه تفت دهید تا نرم و سبک شود. سیب زمینی را اضافه کرده تفت  دهید تا طلایی شود. نمک و ادویه و فلفل را هم اضافه کنید. پیاز این دورچین نباید بسوزد پس مراقب باشید. 


پنجره
ارسال نظر
گردشگری به روایت تصویر
نگاه دوم
یادداشت
مناطق آزاد
داغ
پربازدیدها
آخرین اخبار