gardeshban.ir

طرز تهیه «خورش کنجد»؛غذای بسیار مقوی برای فصل پاییز

در این مطلب قصد داریم شما را با دستور پخت خورش کنجد کنیم.
کد خبر: ۴۵۶۲۴
تاریخ انتشار : جمعه ۰۹ مهر ۱۴۰۰-1400 July 09
گردشبان (gardeshban.ir) :
در ادامه قصد داریم شما را با دستور پخت خورش کنجد کنیم.

مواد اصلی

گوشت خورشتی ۵۰۰ گرم
پیاز متوسط ۱ عدد
زردچوبه ۱ قاشق غذا خوری
روغن به مقدار لازم
آب ۳-۴ پیمانه
کنجد بو داده و آسیاب شده ۵۰۰ گرم
رب انار ۴۰۰ گرم
نمک به مقدار لازم
شکر (در صورت دلخواه)
۱ قاشق غذا خوری

طرز تهیه

ابتدا پیاز را خرد کنید و در روغن کمی تفت دهید.

سپس گوشت و زردچوبه را به آن بیفزایید و تفت دهید. بعد از تفت دادن اب در آن بریزید و بگذارید بپزد.

وقتی گوشت نیمه پز شد، کنجد آسیاب شده را به آن اضافه کنید تا همراه با گوشت و پیاز بپزد و جا بیفتد.

در پایان، رب انار و نمک را به آن بیافزایید و بگذارید قدری بجوشد و جا بیفتد. در صورت دلخواه، میتوان شکر هم به این خورش افزود.

سایر نکات

این خورش مانند خورش فسنجان است، باید حسابی به روغن بیفتد.


پنجره
ارسال نظر
گردشگری به روایت تصویر
نگاه دوم
یادداشت
مناطق آزاد
داغ
پربازدیدها
آخرین اخبار