گردشبان (gardeshban.ir) : درست است که آبمیوه گیری بهترین و اصلی ترین ابزار برای گرفتن آب میوه هاست اما هر میوه و یا سبزیجاتی نباید داخل این دستگاه قرار گیرد هم برای حفاظت از دستگاه،هم بدن خودتان. همه ی میوه ها و سبزیجات قابل آبگیری نیستند و در ادامه این بخش به آنها اشاره می کنیم؛ اینها مواردی هستند که برای محافظت از آبمیوه گیریتان و هم چنین خودتان از باید از آنها دوری کنید.
1.بروکلی:
باورکنید یا نکنید، افرادی هستند که ممکن است قصد آبگیری بروکلی و تبدیل کردن آن به آبمیوه سبز خانگی را به منظور جمع آوری تمام محتویات اثرگذار ویتامین c دارند، ولی آنها نباید این کار را انجام دهند. ممکن است که بروکلی سخت هضم شود که در نتیجه باعث نفخ کردن، تولید گازو درد شکمی میشود . یک متخصص گوارش می گوید :من آبگیری آن را پیشنهاد نمیکنم ، به خصوص برای فردی که از سندروم روده حساس رنج میبرید . همچنین از آب گیری دیگر سبزیجات خانواده کلم، مانند :گل کلم و کلم، به دلایل مشابه اجتناب کنید.
2.آووکادو:
این میوه ی سبز با بافت خامه ای را برای تهیه اسموتی نگه دارید ، آووکادو واقعا آب زیادی ندارد و در واقع بیشتر مناسب مخلوط شدن هستند تا آب گیری پس فکر گرفتن آب آن را از سر بیرون کنید .
3. انواع سیب ها البته همراه هسته
شما می توانید سیب را آب گیری کنید ولی بعد از جدا کردن هته های آن پس مراقب باشید که در ابتدا دانه ها را جدا کنید. Varbanova میگوید:دانه های سیب حاوی آمیگدالین هستند که ممکن است حین متابولیسم هضم سمی شوند.
4.نارگیل:
شیر یا آب نارگیل میتواند افزودنی مطبوعی برای آبمیوه یا اسموسی باشد ولی شما نمیتوانید محصول بیشتری غیر از خود گوشت نارگیل به دست بیاورید،چون به اندازه کافی آبدار نیست پس بهتراست که هر دو محصول را از سوپر مارکت تهیه کنید.
5.کلم پیچ:
سبزیجات برگدار سبز تیره مانند کلم پیچ و اسفناج حاوی مقادیر بالای کلسیم و ویتامین Aو C هستند ولی از آبگیری آنها پرهیز کنید در غیر اینصورت شما مستعد سنگ کلیه خواهید شد . برخی از افراد با مقادیر بالای اگزالات موجود در سبزیجات با برگ تیره مشکل دارند که همین مورد ممکن است باعث سنگ کلیه در آنها شود.
6.گلابی:
لزومی نیست که همه افراد از آب گلابی دوری کنند ولی اگر شما به فراکتوز حساسیت دارید، باید دور این آبمیوه را خط بکشید . گلابی حاوی سوربتول، که نوعی قند غیر قابل هضم است، میباشد که می تواند موجب حرکات روده شود به همین خاطر است که تعدادی از افراد برای درمان یبوست از گلابی استفاده میکنند.
7. مرکبات پوست کنده نشده:
برای پوست کندن پرتقال ،گریپ فروت،لیمو ترش و لیمو شیرین وقت بگذارید پوست مرکبات ترکیباتی دارد که میتواند سیستم هاضمه را اذیت کند به اضافه اینکه آب آنچنانی هم ندارند.
8.آناناس:
این میوه ی گرمسیری ، زمانی که به صورت کامل خورده شود منبع سالمی از ویتامین ها و فیبر است ولی آب گیری آن تمام این فواید را از بین میبرد و شما را با مقادیر بالای شکر روبرو می کند و این میتواند قند خون و میزان انسولین خون شما را افزایش دهد.
9.ریواس:
متاسفانه شما نمیتوانید ریواس تابستانی را به صورت آبمیوه دربیاورید و مصرف کنید چراکه ریواس برای تبدیل به محصول مایع خیلی ریشه دار است علاوه براینکه برای تیغه های آبمیوه گیری شما هم بسیار سفت و سخت است.
10.موز:
این ماده غذای نرم ،آب آنچنانی ندارد که ارزش وقت گذاشتن شما را داشته باشد اگر شما خیلی طعم و مزه موز را دوست دارید به وسیله مخلوط کن با آب میوه و موز یک اسموتی خوشمزه درست کنید.