gardeshban.ir

طرز تهیه خورش دوغ پای يا خورش قيمه سيستاني

خورش دوغ پاي يا خورش قيمه سيستاني، يکي از معروف ترين و پرطرفدارترين انواع خورش هاي استان سيستان و بلوچستان است.
کد خبر: ۴۵۶۶۵
تاریخ انتشار : شنبه ۱۰ مهر ۱۴۰۰-1400 July 10
گردشبان (gardeshban.ir) :
خورش دوغ پاي يا خورش قيمه سيستاني، يکي از معروف ترين و پرطرفدارترين انواع خورش هاي استان سيستان و بلوچستان مي باشد. اين خورش زاهدان کمي شبيه به خورش قيمه مي باشد اما دوغ محلي استفاده شده براي طبخ اين غذا، طعم و عطر اين خورش را کاملا متفاوت خواهد کرد. کمترين مزيت و فايده مصرف دوغ مربوط به تامين کلسيم بدن مي باشد که باعث استحکام استخوان ها و جلوگيري از پوکي استخوان خواهد شد.

در واقع دوغ حاوي مواد معدني چون ويتامين هاي گروه B، پروتئين، کلسيم، فسفر، گوگرد، اسيدهاي آمينه و… بوده که براي حفظ سلامتي بدن و پيشگيري از بيماري ها بسيار مفيد مي باشد. همچنين به دليل کمتر بودن ميزان لاکتوز در دوغ در مقايسه با شير، اين امر باعث رفع حساسيت هاي معده برخي از افراد خواهد شد و مشکلي را رخ نخواهد داد.

از ديگر انواع خورش هاي محلي و خوشمزه مي توان به مرجو خورش، خورش لوبيا سبز و گوشت، خورش کرفس با گوشت، خورش دال عدس، خورش مرغ با سس آلبالو، خورش چغرتمه، خورش زرشک، خورش ترشي گورما، خورش آلو اسفناج و… اشاره کرد.

چي لازم داريم:

گوشت گوساله: ۳۰۰ گرم
لپه: ۵۰ گرم
دوغ: ۱۰۰ گرم
پياز متوسط: ۱ عدد
رب گوجه فرنگي: ۱ قاشق غذاخوري
روغن: ۳ قاشق غذاخوري
آب: ۳ ليوان
نمک، زردچوبه، زعفران و فلفل سياه: به مقدار لازم

چطور درست کنيم:

 گام 1پياز را نگيني خرد و در قابلمه با روغن کمي تفت دهيد.
 گام 2سپس گوشت هاي خرد شده را نيز به ظرف اضافه و مواد را تفت دهيد.
 گام 3لپه ها را بشوييد و به همراه رب به مواد افزوده و کمي تفت دهيد.
 گام 4آب و دوغ را نيز افزوده و مواد را مخلوط کنيد.
 گام 5در مرحله پاياني مي توانيد ادويه جات را نيز اضافه نماييد.



پنجره
ارسال نظر
گردشگری به روایت تصویر
نگاه دوم
یادداشت
مناطق آزاد
داغ
پربازدیدها