gardeshban.ir

آموزش تهیه «بسبوسه شکم پر ‌» یک شیرینی عربی لذیذ

تخم مرغ ها رو با شکر و وانیل مخلوط کرده با همزن بزنید تا خامه ای بشه، وقتی خامه ای شد. بقیه ی مواد بجز ارد سمولینا رو اضافه کنید.
کد خبر: ۴۵۷۶۴
تاریخ انتشار : دوشنبه ۱۲ مهر ۱۴۰۰-1400 July 12
گردشبان (gardeshban.ir) :
 مواد لازم:

3 عدد تخم مرغ
1 قاشق غذاخوری عصاره وانیل یا یک قاشق چایخوری وانیل شکری
1 قاشق غذاخوری بیکینگ پودر
نصف پیمانه روغن
نصف پیمانه شکر
یه بسته خامه (170 گرم)
یک پیمانه آرد سمولینا

طرز تهیه:

تخم مرغ ها رو با شکر و وانیل مخلوط کرده با همزن بزنید تا خامه ای بشه، وقتی خامه ای شد. بقیه ی مواد بجز ارد سمولینا رو اضافه کنید و هم بزنید. در آخر ، آرد سمولینا رو اضافه کرده و با لیسک مخلوط کنید، نصف موادو داخل قالب میریزیم و روشو صاف میکنیم و میزاریمش توی فر تا بپزه بعدش از فر درش میاریم میزاریم خنک شه.

چاشنی میانی

2 پیمانه آب
2 پیمانه شیر خشک
یک پیمانه شکر
4 قاشق غذاخوری نشاسته
4 عدد پنیر کیبی

همه مواد چاشنی رو با هم مخلوط میکنیم و روی حرارت میزاریم تا غلظتش مثل فرنی بشه بعد از روی حرارت برمیداریم، بهش یه بسته خامه اضافه میکنیم و روی لایه ی اول میریزیم. نصفه ی دیگه ی مواد خمیری رو که کنار گذاشته بودیم روی فیلینیگ میریزیم و قالب رو داخل آخرین طبقه ی فر میزاریم و فقط حرارت بالا را روشن می کنیم تا روش طلایی بشه و لایه ی بالایی بپزه. روشو میتونین شربت بار بریزین، خنک که شد به قطعات مکعبی منظم برش میدیم و نوش جان میکنیم



پنجره
ارسال نظر
گردشگری به روایت تصویر
نگاه دوم
یادداشت
مناطق آزاد
داغ
پربازدیدها
آخرین اخبار