gardeshban.ir

طرز تهیه کوکو شيرين به سبک مشهدي ها

ابتدا سيب زميني هاي پخته شده را پوست کنده و رنده ريز مي کنيم. سپس تخم مرغ ها را با سيب‌زميني ها خوب مخلوط کرده و بقيه مواد را به آن اضافه مي‌کنيم.
کد خبر: ۴۶۲۲۲
تاریخ انتشار : يکشنبه ۲۵ مهر ۱۴۰۰-1400 July 25
گردشبان (gardeshban.ir) :
چي لازم دارم: 

سيب زميني متوسط آب پز شده :2 عدد تخم مرغ :2 عدد زعفران :مقداري آرد سيب زميني :يک قاشق غذا خوري پکين پودر: نصف قاشق مربا خوري آرد ذرت :کمي مواد لازم براي شيره روي کوکو: شکر :10 قاشق آب :15 قاشق گلاب :يک قاشق غذا خوري زعفران :مقداري 



چطور بپزم: 

ابتدا سيب زميني هاي پخته شده را پوست کنده و رنده ريز مي کنيم. سپس تخم مرغ ها را با سيب‌زميني ها خوب مخلوط کرده و بقيه مواد را به آن اضافه مي‌کنيم. مثل بقيه پخت انواع کوکو؛ مواد را داخل ماهيتابه‌اي که روغن را داغ کرديم مي‌ريزيم. هرچه ماهي‌تابه کوچک‌تر باشد قطر کوکو بالطبع بيشترخواهد بود. اگر ظرف تفلون مستطيلي داشته باشيد کوکو شکيل تر و زيباتر خواهد بود و برش‌ها را به شکل مربع مي توان زد. 

بعد از اينکه يک طرف کوکو پخته شد کوکو را برش زده و بر مي گردانيم تا روي ديگر کوکو پخته شود. در اين فاصله شيره روي کوکو را درست مي کنيم. 

طرزتهيه شيره : مواد را داخل قابلمه اي ميريزيم و مي گذاريم کمي بجوشد سپس شيره را روي کوکو ريخته و درب ماهيتابه را مي بنديم کمي که کوکو سرد شد آماده سرو است. 

نکته: اين کوکو هم به صورت پيش غذا و دسر وبه صورت سرد وگرم قابل سرو است . ميون مشهدي‌‌ها در ميزهاي باز، کوکو شيرين پاي ثابت ميز است . 
پنجره
ارسال نظر
گردشگری به روایت تصویر
نگاه دوم
یادداشت
مناطق آزاد
داغ
پربازدیدها