گردشبان (gardeshban.ir) : وجود کباب های متنوع در ایران نشان دهنده محبوبیت این غذای خوشمزه بین ایرانی هاست یکی از متفاوت ترین و خوشمزه ترین کباب هایی که میتوانید در سفر به کرمانشان ، آن را تست کنید ، کباب دنده کرمانشاهی است که ارزش یک بار امتحان کردن را دارد و مسلما طعم دلچسبش زیر زبانتان باقی خواهد ماند.
انواع کباب در ایران جزو غذاهای بسیار محبوب و پر طرفدار است، دنده کباب کرمانشاه یکی از غذاهای سنتی و بسیار پرطرفدار کرمانشاه است.
گوشت معمولا جای به خصوصی در غذاهای محلی کرمانشاه دارد . خوشمزه ترین و پرطرفدار ترین غذاهای محلی کرمانشاه که حتما هنگام سفر به این استان باید آن ها را امتحان کنید عبارتند از :
دنده کباب ، خورش خلال ، آش سورانه ، کوکوپاغازه فوالک پلو ، کوفته شیرین و غیره .
از آن جا که این غذای خوشمزه با دنده گوسفند تهیه می شود ، دنده کباب شباهت زیادی به شیشلیک دارد که البته روش طبخ و مزه دار کردن آن متفاوت است.
تهیه دنده کباب کرمانشاه در خانه نیاز به رعایت یک سری فوت فن اختصاصی دارد از جمله این که برای تهیه دنده کباب آبار و مغزپخت باید از حرارت ملایم و زمان زیاد استفاده کنید.
مواد لازم دنده کباب کرمانشاه
برای 4 نفر
دنده ی گوسفندیک کیلو
سیر یک حبه
پیاز ریز خرده شده 2 عدد
رب گوجه فرنگی نصف قاشق سوپ خوری
روغن زیتون سه قاشق سوپ خوری
سماق یک و نیم قاشق چایخوری
فلفل سیاه نصف قاشق چایخوری
مواد لازم برای دورچین
پیازیک عدد
لیمو ترش به مقدار لازم
جعفری ساطوری به مقدار لازم
گوجه فرنگی کبابی به مقدار لازم
نان تازه به مقدار لازم
طرز تهیه دنده کباب کرمانشاه
چربی های دنده گوسفند را جد کنید و سپس به اندازه 10 – 15 سانتی متری خرد کنید.
پیاز ، سیر خرد شده ، رب گوجه فرنگی ، روغن زیتون ، فلفل سیاه و نیمی از سماق را مخلوط کنید و گوشت را در آن بگردانید تا کاملا آغشته شود.
روی ظرف را پوشانده و 12 ساعت در یخچال بگذارید تا مزه دار شود.
گوشت را به سیخ بکشید وروی منقل یا کباب پز منتقل کرده با حرارت ملایم کباب کنید.
بقیه سماق را روی کباب ها ریخته و به همرا دور چین و نان یا پلو سرو کنید.