شیرینی رولت مکزیکی یکی از شیرینی های پرطرفدار دنیاست. شیرینی رولت مکزیکی در واقع ترکیبی از کیک و رولت است. دستور پخت رولت مکزیکی دو مرحله دارد ، مرحله اول تهیه خمیر رولت است و مرحله دوم تهیه خمیر کیک.بعد از پخت کیک و رولت به صورت جداگانه و سرد شدن هر دو ، روی رولت را با خامه فرم گرفته ، مربا ، شکلات یا کرم فیل پرکرده و کیک را برش داده و بین کیک را هم با مواد دلخواه پر میکنیم و سپس رولت را به دور کیک می پیچیم. برای زیبا تر شدن ظاهر رولت مکزیکی می توانید خمیرکیک را نصف کرده و نیمی از آن را با کاکائو رنگی کنید تا بتوانید وسط رولت ، کیک را به حالت شطرنجی قراردهید تا ظاهر زیباتری پیدا کند. در ادامه مقاله دستور پخت رولت مکزیکی را با شما در میان می گذاریم.
رولت مکزیکی شکلاتی
مواد لازم شیرینی رولت مکزیکی شکلاتی
مواد لازم نان رولت
تخم مرغ سه عدد
شکر۱۱۰ گرم
آرد۱۲۰ گرم
وانیل یک هشتم قاشق چای خوری
بکینگ پودریک قاشق چای خوری
شیر ولرم یک چهارم پیمانه
مواد لازم پاند کیک شکلاتی
کره۱۰۰ گرم
شکر۱۵۰ گرم
وانیل یک چهارم قاشق چای خوری
تخم مرغ۲ عدد
شیر۱۵۰ میلی لیتر
آرد۲۰۰ گرم
پودر کاکائو۲ قاشق سوپ خوری
بکینگ پودر دو قاشق چایی خوری
نمک به مقدار خیلی کم
مواد لازم کرم شکلاتی
شیر دو پیمانه
شکر ۶ قاشق سوپ خوری
آرد سفید ۲ قاشق سوپ خوری
پودر کاکائو ۲ قاشق سوپ خوری
وانیل به مقدار دلخواه
کره ۲۵ گرم
طرز تهیه شیرینی رولت مکزیکی شکلاتی
برای تهیه خمیر رولت ، فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود.
کف سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید.
تخم مرغ ، شکر و وانیل را مخلوط کرده و 4 دقیقه با همزن برقی بزنید تا یکدست شود.
آرد و بکینگ پودر را مخلوط نموده به ترکیب اضافه نموده هم بزنید.
شیر را اضافه نموده و با استفاده از لیسک مواد را مخلوط کنید.
خمیر رولت را در سینی فر ریخته و به مدت 10 دقیقه در طبقه بالای فر بپزید و سپس کناری بگذارید تا خنک شود.
برای تهیه کرم شکلاتی ، آرد ، کاکائو و شکر را مخلوط کرده و سپس شیر سرد را به مواد اضافه کرده و هم بزنید سپس روی حرارت قرار داده و مرتب هم بزنید تا به اندازه فرنی غلیظ شود.
کره را به مواد اضافه کرده و بعد از مخلوط کردن وانیل را هم اضافه کنید.
شعله را خاموش کرده و یک نایلون مستقیما روی کرم شکلاتی بگذارید که در حین سرد شدن رویه نبندد.
برای تهیه پاند کیک وسط رولت ، دمای فر را روی 180 درجه سانتیگراد بیاورید و کف قالب پاند کیک را کاغذ روغنی بیندازید.
شکر و وانیل و کره را مخلوط کنید و 2 دقیقه هم بزنید.
حین هم زدن تخم مرغ ها را یکی یکی و با کمی فاصله اضافه کنید.
آرد ، پودر کاکائو و نمک را با هم الک کرده و به صورت یک در میان با شیر به مواد اضافه کرده و هم بزنید.
مواد کیک را در قالب ریخته و به مدت 40 دقیقه در طبقه وسط فر قرار دهید تا بپزد.
برای این که از پخت کیک مطمئن شوید یک خلال دندان وسط کیک فرو کنید اگر خمیری به آن نچسبید یعنی پخت کیک کامل شده است.
کیک را کناری بگذارید تا کاملا خنک شود.
کیک را به صورت افقی یک برش بزنید و وسط کیک را با کرم شکلاتی پر کنید بقیه کرم را روی رولت بمالید و دور کیک بپیچید.
روی کیک را بپوشانید و به مدت چند ساعت در یخچال قرار دید تا کاملا سرد شود.
رولت مکزیکی صبحانه
مواد لازم رولت مکزیکی صبحانه
موادلازم برای رولت
تخم مرغ۴عدد
شکر یا پودرقند ۱۱۰گرم
آرد ۱۲۰گرم
شربت ۱۰گرم
بکینگ پودر یک دوم قچ
وانیل مقداری
مواد لازم برای کیک تخته ای
تخم مرغ ۶ عدد
شکر ۱۵۰گرم
آردمعمولی۱۳۰گرم
آرد ذرت۵۰ گرم
بکینگ پودریک ق س
وانیل و اسانس مقداری
طرز تهیه رولت مکزیکی صبحانه
برای تهیه خمیر رولت سفیده تخم مرغ را بههمراه شکر هم بزنید تا کاملا فرم بگیرد .
زرده تخم مرغ و وانیل را هم بزنید تا کاملا کشدار شود سپس روغن مایع و شربت را اضافه کرده مخلوط نمایید.
آرد و بکینگ پودر را الک کرده و به زرده اضافه کرده و با لیسک به آرامی مخلوط کنید.
سفیده تخم مرغ را به مواد اضافه کرده وبه صورت دورانی به خورد مواد بدهید.
کف سینی فر 30 * 40 سانتی را کاغذ روغنی پهن کرده و خمیر رولت را داخل سینی بریزید و به مدت 10 – 15 دقیقه در فر 200 درجه بگذارید بپزد.
ضخامت خمیر باید حدود 1 سانتی متر باشد تا بعد از پخت به راحتی رول شود و نشکند.
برای تهیه کیک تخته ای ، شکر و سفیده تخم مرغ را مخلوط کرده و هم بزنید تا کاملا فرم بگیرید.
وانیل ، شیر ، روغن مایع و زرده تخم مرغ را هم بزنید تا سفید و کشدار شود.
مخلوط زرده را به سفیده تخم مرغ اضافه کرده و با لیسک به آرامی با هم مخلوط کنید.
آرد و بکینگ پودر را الک کرده و به مواد اضافه کرده و به آرامی با هم مخلوط نمایید.
کف قالب را کاغذ روغنی انداخته و خمیر کیک را در قالب بریزید به اندازه ای که دو سوم قالب را پر کند.
روی مایع داخل قالب را با دست صاف کنید و به مدت 45 دقیقه تا 1 ساعت در فر 180 درجه قرار دهید تا بپزد.
بعد از این که کیک تخته ای و رولت کاملا خنک شدند زمان آماده کردن کیک مکزیکی است.
کیک تخته ای را به شکل افقی برش دهید و بینش را با خامه فرم گرفت و کشمش و گردوی خرد شده پر کنید.
روی رولت را خامه کشی کنید و کیک تخته ای را روی رولت بگذارید و نان رولت را به کمک کاغذ روغنی زیرش رول نمایید و حدود 2 تا 3 ساعت درون کاغذ رغنی در یخچال بگذارید تا خودش را بگیرد.
در صورت تمایل میتوانید نصف مواد کیک تخته ای را کاکائو بزنید و از دو رنگ وسط رولت به حالت شطرنجی استفاده کنید تا ظاهر زیباتری بگیرد.
برای تهیه کیک تخته ای کاکائویی 1 – 2 قاشق از آرد را با کاکائو جایگزین کنید . بهتر است کاکائو را با روغن مایع مخلوط نمایید و سپس به مواد کیک اضافه نمایید.
برای جفت کردن کیک تخته ای وسط رولت متناسب با ذائقه خودتان می توانید به جای خامه از انواع کرم فیل ، شکلات ، مارمالاد یا نوتلا استفاده کنید.