gardeshban.ir

تعجب نماینده تونس از ایران و برنامه ترکیه برای ریلکسیشن

نمایندگان کشورهای مسلمان و همسایه با حضور در پنجمین کنگره بین‌المللی گردشگری سلامت کشورهای اسلامی، با ابراز تعجب از قیمت‌ها و کیفیت خدمات گردشگری پزشکی در ایران، ایده‌ها و همکاری‌های آینده را به اشتراک گذاشتند.
کد خبر: ۴۷۰۹۵
تاریخ انتشار : دوشنبه ۱۷ آبان ۱۴۰۰-1400 August 17
گردشبان (gardeshban.ir) :
رضا جمعه ـ رییس اتاق بازرگانی و صنایع عمان ـ با اشاره به روابط و ریشه‌های تاریخی مشترک ایران و عمان و اعلام آمادگی برای همکاری‌های بیشتر به‌ویژه در حوزه گردشگری سلامت، ‌ گفت: این کنگره درحالی برگزار شده که فشار زیادی روی بخش درمان کشورها است و شاید علت برگزاری آن، احساس نیاز مشترک برای همکاری‌های مختلف در بخش‌های دولتی و خصوصی باشد.

وی سپس به ظرفیت‌های عمان در حوزه گردشگری درمان پرداخت و با اشاره به ۷۹۰ مرکز درمانی و سفر حدود دو میلیون گردشگر به انگیزه درمان و سلامت به این کشور، گفت: تمام این فعالیت‌ها توسط بخش خصوصی در عمان انجام شده است.

احمد گیرگین ـ‌ دبیرکل فدراسیون گردشگری درمانی ترکیه ـ نیز به تغییرات گردشگری سلامت بعد از کووید اشاره کرد و افزود: ترکیه وارد حوزه جدید گردشگری ریلکسیشن Relaxation از شاخه گردشگری سلامت شده است و با توجه به نیازی که در دوران کووید ایجاد شده، قصد دارد به مقصد ریلکسیشن تبدیل شود.

او همچنین همکاری‌های ایران و ترکیه را در حوزه گردشگری سلامت قدیمی خواند.

محمد قاضی مجبدی ـ‌ رییس انجمن گردشگری سلامت تونس ـ نیز درباره قیمت و کیفیت خدمات گردشگری درمان ابراز تعجب کرد و گفت: اقرار می‌کنم قبل از این کنگره، اطلاعات زیادی درباره امکانات و خدمات پزشکی ایران نداشتم و اکنون ایران به خاطر قیمت‌های پایین و کیفیت خدمات بالا در حزوه پزشکی به نظرم جذاب آمده است.

وی افزود: ایمان دارم نبود رابطه بین ما باعث شده در تونس از وجود چنین توانایی در ایران اطلاعات نداشته باشیم. دستاوردهای ایران در حوزه گردشگری سلامت ناشناخته مانده است. قول می‌دهم وقتی به تونس برگشتم درباره فرصت کلانی که در بخش گردشگری سلامت ایران وجود دارد به همکارانم اطلاعات دهم.

او همچنین پیشنهاد کرد برای رفع این خلاء، ارتباط بین کشورها تقویت شود.

حافظ آدام طاهر ـ رییس همکاری‌های فنی وزارت بهداشت غنا ـ که به نمایندگی از وزیر بهداشت این کشور در کنگره حاضر بود، به بورسیه‌ای که ایران به دانشجویان غنا برای تحصیل در رشته‌های پزشکی دانشگاه‌های ایران اختصاص داده و عامل پیشرفت این کشور در حوزه پزشکی و درمان شده است، قدردانی کرد و برای تقویت روابط گردشگری سلامت، شبکه‌سازی بین کشورها را پیشنهاد کرد.

در ادامه این کنگره از شرکت‌های فعال در حوزه گردشگری سلامت که با کشورهای اسلامی همکاری دارند، ‌ تقدیر شد.

براساس اعلام دبیرخانه پنجمین کنگره بین‌المللی گردشگری سلامت کشورهای اسلامی، در این دوره علاوه‌بر حضور بخش‌های خصوصی گردشگری سلامت، بیمارستان‌ها، کلینیک‌ها، مراکز درمانی، هتل‌ها، شرکت‌های تجهیزات پزشکی و آزمایشگاهی، فعالان حوزه تغذیه و گیاهان دارویی و همچنین استارت‌آپ‌های فعال در بخش‌های سلامت، نمایندگانی از کشورهای جمهوری آذربایجان، افغانستان، ارمنستان، امارات، ازبکستان، ترکیه، تاجیکستان، ترکمنستان، سوریه، عمان، عراق، قطر، قرقیزستان، قزاقستان، مالزی، مجارستان، هند، صربستان و اوکراین حضور داشتند.

این کنگره از روز یکشنبه ۱۶ آبان‌ماه در سالن همایش‌های صدا و سیما آغاز شده و ۱۸ آبان‌ماه با معرفی فعالیت استارت‌آپ‌ها و شرکت‌های فعال در رشته گردشگری سلامت ادامه دارد.
پنجره
ارسال نظر
گردشگری به روایت تصویر
نگاه دوم
یادداشت
مناطق آزاد
داغ
پربازدیدها
آخرین اخبار