gardeshban.ir

پاک‌سازی مجموعه میراث جهانی گنبد سلطانیه از علف‌های هرز

پاک‌سازی مجموعه میراث جهانی گنبد سلطانیه از علف‌های هرز
مدیر پایگاه میراث جهانی گنبد سلطانیه از آغاز عملیات پاک‌سازی علف‌های هرز مجموعه میراث جهانی گنبد سلطانیه خبر داد.
کد خبر: ۴۷۱۹۳
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۱۹ آبان ۱۴۰۰-1400 August 19
گردشبان (gardeshban.ir) :
به‌نقل از روابط‌عمومی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی زنجان، حسین عیدانی روز چهارشنبه ۱۹ آبان ۱۴۰۰ گفت: «پاک‌سازی محوطه میراث جهانی گنبد سلطانیه از علف‌های هرز طبق روال هرساله در فصل پاییز در حال انجام است که این عملیات برای جلوگیری از خطرات آتش‌سوزی و به حداقل رساندن آسیب‌هایی که می‌تواند متوجه آثار و بقایای معماری شود، انجام می‌گیرد.» 

مدیر پایگاه میراث جهانی گنبد سلطانیه افزود: «علف‌زنی در محدوده محوطه ۱۴ هکتاری گنبد سلطانیه به روش دستی انجام می‌شود تا آسیبی به بناها و محوطه تاریخی وارد نشود.» 

او بیان کرد: «تنوع این گیاهان نزدیک به ۲۰۰ گونه است و علف‌های خشک با استفاده از دستگاه علفانی درو شده و پس از جمع‌آوری به خارج از محوطه انتقال پیدا می‌کند که این پاک‌سازی در این محوطه، کمک زیادی به میراث جهانی گنبد سلطانیه در حفظ و نگهداری می‌کند.»


پنجره
ارسال نظر
captcha
گردشگری به روایت تصویر
نگاه دوم
یادداشت
مناطق آزاد
داغ
پربازدیدها