gardeshban.ir

طرزتهیه کشک و بادمجان خوشمزه به روش دامغانی

برای تهیه کشک و بادمجان خوشمزه به روش دامغانی ابتدا پیاز را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم، سپس یک قابلمه مناسب روی حرارت قرار داده و کمی روغن اضافه می کنیم. در ادامه پیاز را اضافه کرده و به خوبی تفت می دهیم.
کد خبر: ۴۷۲۰۴
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۲۰ آبان ۱۴۰۰-1400 August 20
گردشبان (gardeshban.ir) :
مواد لازم برای ۴ نفر

بادمجان۴ عدد
گوجه فرنگی۴ عدد
پیاز۲ عدد
سیر۴ حبه
کشک۱ لیوان
نعناع خشک۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
زردچوبه و روغن به مقدار کافی



طرز تهیه کشک و بادمجان دامغانی 

مرحله اول

برای تهیه کشک و بادمجان خوشمزه به روش دامغانی ابتدا پیاز را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم، سپس یک قابلمه مناسب روی حرارت قرار داده و کمی روغن اضافه می کنیم. در ادامه پیاز را اضافه کرده و به خوبی تفت می دهیم.

مرحله دوم

پس از اینکه پیاز سبک و شیشه ای شد، سیر را داخل قابلمه رنده می کنیم و کمی تفت می دهیم تا عطرش خارج شود. در ادامه مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به قابلمه اضافه کرده و کمی تفت می دهیم تا عطر ادویه ها خارج شود.

مرحله سوم

در این مرحله نعناع خشک را اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم، سپس بادمجان ها را پوست می گیریم و به صورت نگینی ریز خرد می کنیم. در ادامه بادمجان های خرد شده را به قابلمه اضافه کرده و به خوبی تفت می دهیم.

مرحله چهارم

پس از اینکه بادمجان ها کاملا نرم شدند، گوجه فرنگی ها را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم و به قابلمه اضافه می کنیم. در ادامه کشک را با دو لیوان آب رقیق می کنیم، سپس به قابلمه اضافه کرده و مخلوط می کنیم.

مرحله پنجم

حالا حرارت زیر قابلمه را کمتر می کنیم و اجازه می دهیم غذا به مدت یک ساعت با حرارت ملایم جا بیفتد. پس از اینکه غذا به غلظت مورد نظرمان رسید، در صورت تمایل مقداری نان خشک خرد کرده و به قابلمه اضافه می کنیم.

مرحله ششم

در نهایت غذا را از روی حرارت کنار می گذاریم، سپس در ظرف مورد نظرمان می کشیم و سرو می کنیم. نکته دیگر در مورد کشک و بادمجان دامغانی این است که در تهیه این غذا می توانیم نسبت به ذائقه خود از شیره انگور نیز استفاده کنیم.
پنجره
ارسال نظر
گردشگری به روایت تصویر
نگاه دوم
یادداشت
مناطق آزاد
داغ
پربازدیدها
آخرین اخبار