gardeshban.ir

با تهیه کشک و بادمجان دامغانی آشنا شوید

کشک و بادمجان یکی از غذاهای آبکی خوشمزه و مقوی است که نیازی به جویدن ندارد و میتوانید برای وعده افطار ، به عنوان یک شام سبک یا برای بیمارتان که از خوردن سوپ خسته شده است تهیه نمایید.
کد خبر: ۴۸۰۷۱
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۱۱ آذر ۱۴۰۰-1400 September 11
گردشبان (gardeshban.ir) :
 مواد لازم کشک و بادمجان دامغانی

بادمجان ۴ عدد
گوجه فرنگی ۴ عدد
پیاز ۲ عدد
سیر ۴ حبه
کشک ۱ لیوان
نعناع خشک ۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
زردچوبه و روغن به مقدار کافی
 


طرز تهیه کشک و بادمجان دامغانی

کشک و بادمجان یکی از غذاهای آبکی خوشمزه و مقوی است که نیازی به جویدن ندارد و میتوانید برای وعده افطار ، به عنوان یک شام سبک یا برای بیمارتان که از خوردن سوپ خسته شده است تهیه نمایید.

پیاز را نگینی خرد کنید و با کمی روغن تفت دهید تا سبک شود. سیر را رنده کرده به قابلمه اضافه کنیدو تفت دهید تا عطرش بلند شود. نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه را اضافه کرده مخلوط نمایید. نعنا خشک را هم اضافه کرده هم بزنید.

بادمجان ها را که پوست گرفته اید و نگینی خرد کرده اید به قابلمه اضافه کنید و تفت دهید تا نرم شود.گوجه فرنگی را نگینی ریز خرد کنید و به قابلمه اضافه کنید.

کشک را با 2 لیون آب رقیق کرده به مواد اضافه نمایید. حرارت را کم کنید و در قابلمه را بگذارید تا مواد به مددت 1 ساعت بپزند و آبش کشیده شود. اگر می خواهید کشک و بادمجان را به بیماری بدهید که نمی تواند نان به همراه غذا بجود ، در صورت تمایل می تواند چند تکه نان تست هفت غله یا نان خشک سبوس دار به مواد اضافه کنید.
پنجره
ارسال نظر
گردشگری به روایت تصویر
نگاه دوم
یادداشت
مناطق آزاد
داغ
پربازدیدها