گردشبان (gardeshban.ir) : آموزش پيروگي لذيذ؛ پيراشکي به سبک اروپايي
چي لازم داريم:
گوشت قرمز - ۲۰۰ گرم
قارچ - ۱۰۰ گرم
آرد - دو و نيم پيمانه
تخم مرغ - يک عدد
روغن مايع - به مقدار لازم
پياز کوچک - يک عدد
کره - يک چهارم پيمانه
ماست چکيده - ۲ پيمانه
جعفري- يک چهارم پيمانه
نمک و فلفل سياه - به مقدار لازم
چطور بپزيم:
۱- ابتدا گوشت را در اندازه هاي متوسط مربعي شکل خرد کنيد.
2- در يک ماهيتابه کمي روغن بريزيد و گوشت ها را تفت دهيد و سپس در يک بشقاب بريزيد.3- پياز را نگيني خرد کنيد و در ماهيتابه کمي تفت دهيد.4- سپس قارچ ها را خرد و به مواد اضافه کنيد.
5- گوشت و جعفري خرد شده را به مواد اضافه و مخلوط کنيد و شعله را خاموش کنيد.
6- مواد را در يک ظرف بريزيد و با يک پيمانه ماست چکيده و ادويه ها مخلوط کنيد و بگذاريد يک ساعت در يخچال بماند.
تهيه خمير
1- براي درست کردن خمير پيروگي، آرد را در يک کاسه جداگانه بريزيد.
2- تخم مرغ، کره و باقي مانده ماست چکيده را در يک کاسه جداگانه بريزيد و مخلوط کنيد.
3- سپس مايه خمير را مرحله مرحله به آرد اضافه و مخلوط کنيد.
خمير را کمي ورز دهيد تا به راحتي شکل بگيرد.
4- نيم ساعت بگذاريد تا خمير استراحت کند.
5- در يک سطح صاف کمي آرد بپاشيد و خمير را با وردنه صاف و پهن کنيد.
6- خمير را در اندازه هاي دايره اي شکل برش بزنيد و جدا کنيد.
7- به مقدار لازم از مخلوط گوشت در وسط خمير بريزيد و با دست خمير را جمع کنيد.
8- با يک چنگال کمي روي دور لبه هاي خمير فشار آوريد تا کاملا بچسبد.
9- در يک ماهيتابه کمي کره را آب و پيروگي ها را سرخ کنيد.
نکته: پيروگي، يکي از غذاهاي ملي اروپاي شرقي است که ظاهري شبيه پيراشکي هاي کوچک دارد.