gardeshban.ir

طرز تهیه گمنه یا للک؛ یکی از غذا‌های محلی خوزستان و بوشهر

گمنه یا للک، یکی از انواع غذا‌های محلی خوزستان و بوشهر است.
کد خبر: ۴۹۱۵۳
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۰۸ دی ۱۴۰۰-1400 October 08
گردشبان (gardeshban.ir) :


گمنه یا للک، یکی از انواع غذا‌های محلی خوزستان و بوشهر می‌باشد. این غذای محلی در مناسبت‌های خاص، چون منزل نو و یا پشت پای مسافر طبخ و از مهمانان پذیرایی می‌شود. از این رو یک غذای عالی و مجلسی بوده که می‌توانید این غذای خوشمزه و فوق العاده را در منزل خیلی سریع و راحت طبخ و سرو کنید. 

گمنه یا للک، یکی از انواع غذا‌های محلی خوزستان و بوشهر می‌باشد. این غذای محلی در مناسبت‌های خاص، چون منزل نو و یا پشت پای مسافر طبخ و از مهمانان پذیرایی می‌شود. از این رو یک غذای عالی و مجلسی بوده که می‌توانید این غذای خوشمزه و فوق العاده را در منزل خیلی سریع و راحت طبخ و سرو کنید.

گمنه، غذای معروف جنوبی است که معمولاً به جای پلو طبخ می‌کنند و به همراه انواع خورش‌های مختلف و به خصوص ماهی و قلیه ماهی معروف جنوبی سرو می‌شود. طعم عالی و به خصوص مقوی بودن مواد اولیه این غذای خوشمزه و معروف باعث محبوبیت این غذا در بین تمام افراد شده است.
پنجره
ارسال نظر
گردشگری به روایت تصویر
نگاه دوم
یادداشت
مناطق آزاد
داغ
پربازدیدها
آخرین اخبار