gardeshban.ir

آموزش تهيه غذاي کردي بوراني هويج

نصف کره را در ماهيتابه گودي ريخته بعد از ذوب شدن، هويج را اضافه کرده و در ماهتابه را ميگذاريم.
کد خبر: ۴۹۳۶۲
تاریخ انتشار : دوشنبه ۱۳ دی ۱۴۰۰-1400 October 13
گردشبان (gardeshban.ir) :


مواد لازم

هويج 3عدد بزرگ ، نگيني خرد شده

برنج آش ( گرده ) 1/5پيمانه

کره 100 گرم

نخودفرنگي نصف پيمانه

جعفري ساطوري 1 قاشق غذا خوري

ماست 1 پيمانه

سير له شده ا حبه

تخم مرغ 3 عدد

طرز تهيه

نصف کره را در ماهيتابه گودي ريخته بعد از ذوب شدن، هويج را اضافه کرده و در ماهتابه را ميگذاريم.

هر از گاهي هم ميزنيم، تا هويج نرم شود سپس برنج را اضافه کرده، تفت ميدهيم، ،نخودفرنگي و جعفري را هم اضافه کرده، و هم ميزنيم

آب را اضافه کرده ، در ماهتابه را ميگذاريم.

وقتي شروع به جوشيدن کرد شعله را کم ميکنيم تا آرام آرام برنج پخته و نرم شود ، نبايد آب آن کامل کشيده شود،

ماست را در پياله ريخته سير را اضافه ميکنيم و کنار ميگذاريم

در ماهتابه ديگري بقيه کره را ريخته، تخم مرغ ها را نيمرو ميکنيم،

غذا را درون پياله اي ريخته حالت داده در بشقاب برميگردانيم.

2 قاشق ماست روي آن ريخته و 1 عدد تخم مرغ را کنار ان ميگذاريم
با نان سنگک نوش جان ميکنيم.
پنجره
ارسال نظر
گردشگری به روایت تصویر
نگاه دوم
یادداشت
مناطق آزاد
داغ
پربازدیدها
آخرین اخبار