گردشبان (gardeshban.ir) :
مواد لازم
هويج 3عدد بزرگ ، نگيني خرد شده
برنج آش ( گرده ) 1/5پيمانه
کره 100 گرم
نخودفرنگي نصف پيمانه
جعفري ساطوري 1 قاشق غذا خوري
ماست 1 پيمانه
سير له شده ا حبه
تخم مرغ 3 عدد
طرز تهيه
نصف کره را در ماهيتابه گودي ريخته بعد از ذوب شدن، هويج را اضافه کرده و در ماهتابه را ميگذاريم.
هر از گاهي هم ميزنيم، تا هويج نرم شود سپس برنج را اضافه کرده، تفت ميدهيم، ،نخودفرنگي و جعفري را هم اضافه کرده، و هم ميزنيم
آب را اضافه کرده ، در ماهتابه را ميگذاريم.
وقتي شروع به جوشيدن کرد شعله را کم ميکنيم تا آرام آرام برنج پخته و نرم شود ، نبايد آب آن کامل کشيده شود،
ماست را در پياله ريخته سير را اضافه ميکنيم و کنار ميگذاريم
در ماهتابه ديگري بقيه کره را ريخته، تخم مرغ ها را نيمرو ميکنيم،
غذا را درون پياله اي ريخته حالت داده در بشقاب برميگردانيم.
2 قاشق ماست روي آن ريخته و 1 عدد تخم مرغ را کنار ان ميگذاريم
با نان سنگک نوش جان ميکنيم.