gardeshban.ir

انتقال سند مالکیت ۱۲هزار هکتار به وارث سازمان ایرانگردی و جهانگردی سابق

مدیرعامل شرکت مادر تخصصی توسعه ایرانگردی و جهانگردی وابسته به وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی از انتقال سند مالکیت ۱۲۰ هزار متر مربع زمین به این شرکت خبر داد.
کد خبر: ۴۹۳۶۸
تاریخ انتشار : دوشنبه ۱۳ دی ۱۴۰۰-1400 October 13
گردشبان (gardeshban.ir) :


خشایار نیکزادفر یادآور شد: بر اساس تبصره ۲ ماده ۱ قانون تشکیل سازمان میراث‌فرهنگی و گردشگری مصوب سال ۸۲ مجلس شورای اسلامی، شرکت مادرتخصصی توسعه ایرانگردی و جهانگردی وارث تمام اموال و دارایی‌های سازمان ایرانگردی و جهانگردی سابق است.

او افزود: در سال‌های گذشته برخی از این اموال در اختیار سایر دستگاه‌ها قرار گرفته بود و واحد املاک و مستغلات شرکت با تلاش فراوان سعی در برگرداندن این اسناد به نام شرکت مادر تخصصی توسعه ایرانگردی و جهانگردی داشت.

نیکزادفر با تاکید بر احقاق حقوق وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی، اظهار کرد: با پیگیری‌های انجام‌شده ظرف یک سال گذشته از سوی مدیریت املاک و مستغلات این شرکت، موفق شدیم سند ۱۲۰هزار مترمربع زمین را به نام شرکت مادرتخصصی ایرانگردی و جهانگردی به‌عنوان عامل تصدی‌گری و بازوی اجرایی وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی انتقال دهیم.

مدیرعامل شرکت مادرتخصصی توسعه ایرانگردی و جهانگردی با اشاره به جزئیات اسناد انتقال ‌یافته، گفت: انتقال سند دو زمین بایر، یکی به مساحت ۸۷ هزار و ۵۰۰ مترمربع در مرودشت استان فارس و در جوار تخت‌جمشید و دیگری به مساحت ۱۹هزار مترمربع در استان خوزستان و در منطقه آزاد اروند ظرف یک ماه‌ونیم اخیر انجام شده است.

نیکزادفر اضافه کرد: انتقال سند دو زمین با کاربری اداری در تهران و ساری به ترتیب به مساحت ۴۰۰ متر مربع و ۲۷۵ مترمربع و سه زمین با کاربری هتل در شهرستان خواف خراسان رضوی به مساحت ۴۲۳۸ مترمربع، در شهرستان بیله‌سوار اردبیل به مساحت ۳۵۲۱ مترمربع و در مشکین‌شهر اردبیل به مساحت ۲۵۴۴ مترمربع انجام شده است.

سازمان ایرانگردی و جهانگردی سابق زیر نظر وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی فعالیت می‌کرد و متولی رسمی و اصلی صنعت گردشگری کشور محسوب می‌شد. این سازمان پس از انقلاب، با انحلال وزارت اطلاعات و جهانگردی که وظایف آن به وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی محول شده بود، شکل گرفت. سازمان ایرانگردی و جهانگردی در اواخر سال‌های فعالیت تعداد زیادی از مهمانسراهای زیرنظر خود را به سازمان بازنشستگان کشوری و سازمان تامین اجتماعی فروخت. بسیاری از اموال این سازمان نیز در جریان ادغام با میراث فرهنگی و تشکیل سازمان میراث فرهنگی و گردشگری در اختیار سایر دستگاه‌ها و نهادها قرار گرفت.

سال ۱۳۸۷، هیأت وزیران به پیشنهاد سازمان میراث فرهنگی و گردشگری و به استناد تبصره (۲) ماده (۱) قانون تشکیل این سازمان مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۲۳ و ماده (۷) قانون برنامه چهارم توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی جمهوری اسلامی ایران، اساسنامه شرکت مادرتخصصی توسعه ایرانگردی و جهانگردی را تصویب کرد که وظایفی از آن سازمان به این شرکت محول شد.
پنجره
ارسال نظر
گردشگری به روایت تصویر
نگاه دوم
یادداشت
مناطق آزاد
داغ
پربازدیدها
آخرین اخبار