gardeshban.ir

طرز تهیه حلوا، یکی از خوشمزه ترین و محبوب ترین دسرهای ایرانی

یکی از خوشمزه ترین و محبوب ترین دسرهای ایرانی که می توان معرفی کرد، حلوا است.
کد خبر: ۴۹۴۷۴
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۱۶ دی ۱۴۰۰-1400 October 16
گردشبان (gardeshban.ir) :
یکی از خوشمزه ترین و محبوب ترین دسرهای ایرانی که می توان معرفی کرد، حلوا است. این دسر در انواع مختلف و برای ذائقه های متنوعی تهیه و پخته می شود. از جمله این حلواها، شکری، هویج، گردو، تره و دو رنگ هستند. ما در این جا سعی کرده ایم طرز تهیه حلوا تره و حلوای هویج را به شما یاد بدهیم، با ما همراه باشید.



مواد مورد نیاز برای تهیه حلوا تره

آرد سفید، سنگک یا گندم: 2 پیمانه
شکر: یک و نیم پیمانه
روغن مایع: یک چهارم پیمانه
آب: یک دوم پیمانه
روغن جامد: 2 قاشق غذاخوری
گلاب: یک دوم پیمانه
زعفران و پودر هل: به مقدار لازم
آموزش قدم به قدم طرز تهیه حلوا
قدم اول: آرد را الک کرده و آن را با حرارت خیلی کم در تابه تفت دهید. این کار را تا زمانی که آرد تغییر رنگ بدهد و خامی اش از بین برود،ادامه بدهید.

نکته!

تفت بیش از حد طعم سوختگی به آرد می دهد.
هم چنین برای این که از گوله نشدن آرد مطمئن شوید بهتر است آن را مجدد الک کنید.
می توان تفت آرد را با روغن هم انجام داد.
قدم دوم: وسط تابه را خالی کنید و مواد دیگر مانند روغن ها و هل را به آرد اضافه کنید و آن ها را زمان رسیدن به رنگ مطلوب تفت بدهید.

قدم سوم : در این مرحله از طرز تهیه حلوا بایستی شهد آن را آماده کنید.

چه طور شهد حلوا درست کنیم؟

برای تهیه شهد حلوا مراحل زیر را به ترتیب انجام دهید.

شکر را همراه با آب بر روی حرارت ملایم قرار داده تا ذرات آن به طور کامل در آب حل شوند.
گلاب و زعفران را به شکر اضافه کرده و هم بزنید و سپس حرارت اجاق گاز را خاموش کنید.
 قدم چهارم: شهد آماده شده را به آرد اضافه کرده و آن ها را به خوبی با هم مخلوط کنید تا شربت به طور کامل جذب آرد شود و قوام پیدا کند.

قدم پنجم: حلوا را درون یک ظرف مانند سینی یا بشقاب ریخته و آن را با استفاده از خلال بادام، پسته، گرد یا گل محمدی تزئین و آماده سرو کنید.

اما طرز تهیه حلوای هویج خوشمزه

حلوای هویج یکی از لذیذترین و خوشمزه ترین حلواهایی است که به شما پیشنهاد می دهیم، حتما برای یک بار هم که شده آن را تهیه کنید.

مواد مورد نیاز برای تهیه حلوای هویج

هویج: نیم کیلوگرم
شیر: 2 پیمانه
شکر: یک و نیم پیمانه
گلاب: 2/3 پیمانه
آرد نان باگت: یک پیمانه
روغن مایع: 3/2 پیمانه
هل: یک قاشق مرباخوری

مراحل قدم به قدم طرز تهیه حلوای هویج

قدم اول: نیم کیلو هویج را پوست بگیرید و به قطعه های کوچک برش دهید.

قدم دوم: هویج های خرد شده را همراه با شیر درون یک قابلمه ریخته و 20 دقیقه زمان بدهید تا بپزند.

قدم سوم: هویج های پخته شده را پوره کنید.

قدم چهارم: آرد الک شده را بر روی حرارت ملایم تفت بدهید تا خامی اش از بین برود.

قدم پنجم: آرد تفت شده را دوباره الک کنید تا گوله نشود. سپس آن را مجدد با روغن در حرارت ملایم تفت بدهید.

نکته!

در تهیه حلوای هویج می توانید از کره به جای روغن مایع استفاده کنید.

در پخت این نوع حلوا آرد نبایستی زیاد تفت داده شود چون رنگ حلوای هویج باید روشن باشد.

قدم ششم: پوره هویج را روی حرارت قرار داده و شکر را به آن اضافه کنید و به خوبی هم بزنید تا شکر بر اثر حرارت ذوب شود.

قدم هفتم: پس از آب شدن کامل شکر، نوبت به افزودن گلاب و هل می شود. پس از اضافه کردن این دو مورد زیر حرارت را خاموش کنید.

قدم هشتم: پس از این که پوره هویج کمی خنک شد  آن را داخل آرد تفت داده همراه با روغن داغ اضافه کنید.

قدم نهم: حلوا را در این مرحله به طور کامل و سریع هم بزنید تا به خوبی خودش را جمع کند.

قدم دهم: حلوای هویج شما آماده است و می توانید آن را تزئین و نوش جان کنید.

امید که با آشنایی از طرز تهیه حلوا تره و هویج آن را در خانه پخته و در کنار عزیزانتان نوش جان کنید.
پنجره
ارسال نظر
گردشگری به روایت تصویر
نگاه دوم
یادداشت
مناطق آزاد
داغ
پربازدیدها
آخرین اخبار