gardeshban.ir

دستور تهیه ترشی اسپانیایی؛ چاشنی خوشمزه در کنار غذا

برای تهیه ترشی اسپانیایی با رب گوجه فرنگی میتوانید 2 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی را در سرکه حل کنید.
کد خبر: ۴۹۵۶۲
تاریخ انتشار : شنبه ۱۸ دی ۱۴۰۰-1400 October 18
گردشبان (gardeshban.ir) :


مواد لازم ترشی اسپانیایی با ذرت

زیتون سبز بدون هسته  ۱۳۰ گرم
ذرت ۱ پیمانه
هویج ۳ عدد
فلفل دلمه  ۲ عدد
شکر  ۱ ق غذا خوری
قارچ ۳۵۰ گرم
روغن زیتون بدون بو ۱ پیمانه
سرکه سفید ۱/۲ پیمانه
سیاه دانه ۲ ق غذا خوری
نمک و فلفل سیاه و پاپریکا به مقدار لازم
 طرز تهیه ترشی اسپانیایی
هویج را پوست بگیرید و ریز خرد کنید. 
فلفل دلمه را نگینی خرد کنید. 
قارچ ها ی کوچک را به صورت سالم استفاده کنید و قارچ های بزرگ را خرد کنید. 
زیتون را چند قاچ کنید.
از ذرت بخارپز یا کنسرو ذرت برای ترکیب ترشی استفاده کنید. 
تمام مواد را با هم مخلوط نمایید و در شیشه تمیز بریزید. 
روغن زیتون ، سرکه ، شکر ، سیاه دانه ، ادویه و نمک را مخلوط کنید و داخل شیشه بریزید به طوری که روی مواد را کاملا بپوشاند. 
در شیشه را بسته و 10 روز یک محلی خنک قرار دهید تا جا بیوفتد. 

نکات لازم برای تهیه ترشی اسپانیایی

برای زیباتر شدن ظاهر ترشی میتوانید از فلفل دلمه های رنگی در ترکیب آن استفاده کنید. 

در صورت تمایل میتوانید چند تکه موسیر به ترکیب ترشی اضافه کنید. 

از پودر تخم گشنیز و آویشن و فلفل قرمز هم میتوانید در ترکیب ادویه ترشی استفاده کنید. 

در صورتی که سس ترشی روی مواد را کامل نپوشاند بقیه شیشه را با سرکه یا مخلوط سرکه و سس گوجه فرنگی پر کنید.

برای تهیه ترشی اسپانیایی با رب گوجه فرنگی میتوانید 2 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی را در سرکه حل کنید. 

برای تهیه ترشی اسپانیایی با با سس گوجه ، 2 – 4 عدد گوجه فرنگی بدون پوست را پوره کنید و به مدت نیم ساعت روی حرارت ملایم بجوشانید تا آبش نصف شود و سپس به سس ترشی اضافه نمایید. 
پنجره
ارسال نظر
گردشگری به روایت تصویر
نگاه دوم
یادداشت
مناطق آزاد
داغ
پربازدیدها
آخرین اخبار