گردشبان (gardeshban.ir) :
پاستای سبزیجات، خوشمزه ای از ایتالیا
مواد لازم برای ۴ نفر
پاستا - چهارم فنجان
قارچ خرد شده - یک چهارم فنجان
هویج خرد شده - یک چهارم فنجان
فلفل دلمهای رنگی خرد شده - یک چهارم فنجان
کلم بروکلی خرد شده - یک چهارم فنجان
نمک - به مقدار لازم
آب - ۴ تا ۵ فنجان
روغن زیتون - یک قاشق غذاخوری
مواد لازم سس سفید
روغن زیتون - ۲ قاشق غذاخوری
سیر تازه رنده شده - یک قاشق چایخوری
آرد - یک قاشق چایخوری
شیر سویا - یک فنجان
پونه خشک شده - یک چهارم قاشق چایخوری
نمک و فلفل قرمز - به میزان دلخواه
چطور بپزیم:
1- برای تهیه سس سفید روغن زیتون را در یک تابه بریزید و سیر رنده شده را در آن سرخ کنید، آرد را اضافه کنید و تفت دهید. سپس به آرامی شیر سویا را به مواد اضافه کنید و تند تند هم بزنید تا ته نگیرد و اجازه دهید مواد یک تا ۲ دقیقه خوب پخته شود تا سس سفت و یکدستی به دست آید.
2- نمک، فلفل قرمز و پونه کوهی را به آن اضافه کنید. ۳-آب را در قابلمه به جوش آورید، نمک و پاستا را به آن اضافه کنید و اجازه دهید روی حرارت ۱۰ تا ۱۲ دقیقه بپزد و نرم شود. بعد از این مدت ، پاستا را آبکشی کنید و کنار بگذارید.
۴- در یک تابه یک قاشق روغن زیتون بریزید و سبزیجات خرد شده را در آن به مدت ۲ تا ۳ دقیقه تفت دهید تا پخته و نرم شود. پاستا را به سبزیجات اضافه و مواد را با هم ترکیب کنید.
۵- سس سفید آماده شده را به مواد اضافه و خوب با هم مخلوط کنید تا به خورد هم برود. پاستای سبزیجات را با مقداری پنیر پارمزان و چند برگ ریحان تزیین کنید.