گردشبان (gardeshban.ir) :
يکي از محبوبترين شيرينيهاي ويژه نوروز شيريني خوش طعم برنجي است. شيريني اي که بيشتر مردم اين سرزمين يک جور خاصي درستش ميکنند و روي آن تعصب هم دارند.
شيريني برنجي دامغانيها را هم اگر ميخواهيد بشناسيد اين دستور پخت را دنبال کنيد.
چي لازم دارم:
130 گرم آرد برنج 30 گرم پودرقند 70 گرم روغن جامد 1 عدد زرده تخممرغ 3 ق س گلاب 1 ق چ پودرهل پودر پسته و تخم شربتي براي تزيين
چطور بپزم:
1. روغن جامد، پودر قند و زرده تخممرغ را با هم مخلوط کنيد وخوب هم بزنيد.
2. حالا آرد، گلاب و هل را اضافه کنيد.
3. خمير به دست آمده را بگذاريد به مدت 24 ساعت استراحت کند و بعد با قالبهاي دلخواهتان آن را قالب بزنيد.
4. روي تکههاي قالب زده شده پودر پسته و تخم شربتي بريزيد و درون سيني فر بچينيد. فر را که از قبل گرم کردهايد روي درجه 150 سانتي گراد بگذاريد. 15 دقيقه هم کافي است تا شيريني هاي برنجي آماده شوند. نکته به جاي پودر پسته ميتوانيد از پودر بادام و گردو هم استفاده کنيد.