gardeshban.ir

طرزتهیه خورشت سيب و آلوي خوشمزه به روش مشهدي ها

آموزش طرز تهيه خورشت سيب و آلو که غذاي بومي مشهد است.
کد خبر: ۵۰۸۸۵
تاریخ انتشار : يکشنبه ۲۴ بهمن ۱۴۰۰-1400 November 24
گردشبان (gardeshban.ir) :



آموزش طرز تهيه خورشت سيب و آلو که غذاي بومي مشهد است

چي لازم داريم:

گوشت
۵۰۰-۳۰۰گرم
100 گرم / 320 کالري
سيب قرمز پوست کنده و قطعه شده
۴عدد
100 گرم / 55 کالري
پياز سرخ شده
۳تا۴ قاشق غذاخوري
100 گرم / 164 کالري
روغن
به ميزان لازم
100 گرم / 900 کالري
زعفران ساييده
به ميزان لازم
100 گرم / 310 کالري
رب گوجه فرنگي
يک قاشق غذاخوري
100 گرم / 80 کالري
آلوي خيس کرده
حدود ۱۰-۷عدد
100 گرم / 38 کالري
شکر، نمک و فلفل
کمي
آب
به ميزان لازم
100 گرم / 0 کالري
 

چطور بپزيم:

ابتدا پياز سرخ شده را در قابلمه بريزيد و کمي روغن به آن اضافه کنيد. گوشت را که قبلا شسته و به قطعات دلخواه خرد کرده ايد، به پياز اضافه کنيد و کمي تفت دهيد.
بعد از ۵ تا ۱۰ دقيقه کمي آب اضافه کنيد و روي حرارت ملايم قرار دهيد تا گوشت پخته شود.

در ماهيتابه اي مناسب کمي روغن اضافه کنيد و روي حرارت بگذاريد.سپس سيب ها را که به قطعات دلخواه برش زده ايد، به ماهيتابه اضافه کنيد و بگذاريد هر دو روي آن کمي طلايي شود.

ماهيتابه را از روي حرارت برداريد و کنار بگذاريد. بعد از اطمينان از پخت گوشت به آرامي سيب ها را به قابلمه اضافه کنيد و به دلخواه کمي شکر، نمک و فلفل به غذا بيفزاييد.

آلوهاي خيس شده را به خورش اضافه کنيد.زعفران ساييده و رب گوجه را بيفزاييد و اجازه دهيد تا خورش روي حرارت ملايم جا بيفتد. اين خورش را همراه برنج سرو کنيد.
پنجره
ارسال نظر
گردشگری به روایت تصویر
نگاه دوم
یادداشت
مناطق آزاد
داغ
پربازدیدها
آخرین اخبار