gardeshban.ir

طرز تهیه قاتق گوشت غذای خوشمزه کرمانی

از شهر کرمان برای شما طرز تهیه غذا را داریم که قاتق گوشت نام دارد و مورد علاقه مردم شهر کرمان است و بهتر است شما هم یکبار آن ها امتحان کنید.
کد خبر: ۵۱۰۵۰
تاریخ انتشار : جمعه ۲۹ بهمن ۱۴۰۰-1400 November 29
گردشبان (gardeshban.ir) :
از شهر کرمان برای شما طرز تهیه غذا را داریم که قاتق گوشت نام دارد و مورد علاقه مردم شهر کرمان است و بهتر است شما هم یکبار آن ها امتحان کنید. در این مطلب طرز تهیه یکی از غذاهای محلی کرمان را به شما آموزش داده ایم. قاتق گوشت کرمانی را حتما درست کنید و از خوردن آن لذت ببرید.



مواد لازم:

گوشت چرخ کرده گوسفند گرم250
سیب زمینی متوسط 2 عدد
رب گوجه‌فرنگی 1قاشق غذا خوری پر
آرد نخودچی به مقدار لازم
ترخون خشک 2قاشق غذا خوری
تخم گشنیز 1قاشق مرباخوری
فلفل قرمز به مقدار لازم
پودر زنجبیل نصف قاشق چایخوری
زیره(سبز یا سیاه) یک قاشق چایخوری
جعفری خشک 1قاشق مربا خوری
نمک به مقدار لازم
روغن 1قاشق غذا خوری
پیاز متوسط 1عدد
زردچوبه به مقدار لازم

آموزش قاتق گوشت غذای خوشمزه کرمانیطرز تهیه:

1. ابتدا روغن را درون قابلمه ریخته و پیاز متوسطمان را ریز خرد کرده و درون روغن تفت میدهیم وقتی طلایی شد زرد چوبه و رب گوجه را اضافه میکنیم و تفت میدهیم و ترخون خشکمان را که از قبل خیس کرده بودیم را اضافه میکنیم و هم میزنیم و حالا آب را به پیاز و ترخون و رب گوجه اضافه میکنیم البته نه زیاد بعد سیب زمینی هایمان را ورق ورق میکنیم به اندازه ی یک و نیم سانت،حالا درون قابلمه میریزیم که با رب گوجه و پیاز و زرد چوبه بپزد

2. در حین پختن سیب زمینی گوشت چرخ کرده،نمک،فلفل،،زرد چوبه،زنجبیل،تخم گشنیز،جعفری خشک و زیره را با هم مخلوط میکنیم و آرد نخود چی الک شده را کم کم به آن اضافه میکنیم،البته باید گفت که نباید آرد نخودچی زیاد بریزیم تقریبا اندازه ای که مواد به دستمان نچسبد و کمی آب و حالا خوب ورز میدهیم تا همه مواد با هم یکدست شود.

3. به اندازه ی یک گردوی بزرگ مواد را درون کمی آب جوش در یک کاسه کمی رقیق میکنیم و در آب در حال جوشیدن قابلمه میریزیم جهت غلظت قاتقمان،


4. حالا به اندازه ی دلخواه تکه ای از مواد گوشتمان را در دست گلوله کرده و مثل شامی در دست پهن میکنیم و درون آب درون قابلمه که در حال جوشیدن هست آرام رها میکنیم و همین طور تمامی مواد گوشتمان را به همین شکل درون قابلمه میریزیم کمی که جوش خورد و خودش را گرفت زیر شعله را کم میکنیم و و سر قابلمه را میگذاریم تا غذایمان خوب جا بیفتد در آخر مرحله پخت کمی نمک به آب گوشتمان اضافه میکنیم.
پنجره
ارسال نظر
گردشگری به روایت تصویر
نگاه دوم
یادداشت
مناطق آزاد
داغ
پربازدیدها
آخرین اخبار