gardeshban.ir

آموزش تهیه نان باستانی گوجه خشک از یونان

امروز باهم نون گوجه خشک ‌زیتون درست کنیم یک نان خوش طعم با عطر گوجه ‌روغن زیتون که این نان رو‌میتونید تست کنید وبا روغن زیتون ‌پنیر نوش جان کنید
کد خبر: ۵۱۱۸۶
تاریخ انتشار : سه‌شنبه ۰۳ اسفند ۱۴۰۰-1400 December 03
گردشبان (gardeshban.ir) :
امروز باهم نون گوجه خشک ‌زیتون درست کنیم یک نان خوش طعم با عطر گوجه ‌روغن زیتون که این نان رو‌میتونید تست کنید وبا روغن زیتون ‌پنیر نوش جان کنید

دستورالعمل اولیه این نان توسط یونانیان باستان نوشته شده است که اساساً به سواحل شمالی مدیترانه تعلق دارد.

روش سرو:

نان گوجه و زیتون را میتوان به عنوان صبحانه یا به عنوان میان وعده با روغن زیتون ویا همراه با انواع سوپ سرو کرد . همچنین میتوان با استفاده از آن یه ساندویچ خوشمزه به سبک آشپزی ایتالیایی درست کرد .




مواد لازم برای تهیه نان گوجه خشک وزیتون

آرد ۵۰۰ گرم
خمیر مایه ۷ گرم
شکر یک ق غ
نمک یک ق چ
روغن زیتون ۶۰ گرم
آب ۲۷۰ گرم
زیتون اسلایس شده ۱۰۰ گرم
گوجه خشک ۵۰ گرم

برای تهیه نان گوجه وزیتون گوجه های خشک رو ابتدا وزن کنید بعد گوجه هاتون رو با آب گرم حدود ۱۰ دقیقه خیس کتید وآبکش کنید آبش که کشیده شده خرد کنید زیتون هاتون رو هم اسلایسی برش بزنید،آرد رو بریزید روی میز کارتون وسط ارد یک حفره ایجاد کنید خمیر مایه ،نمک،شکر رو هم اضافه وبا ارد مخلوط کنید

وسط ارد ها که حفره ایجاد کردید آب رو اضافه وکمی مخلوط کنید روغن زیتون وگوجه های خشک خرد شده واسلایس زیتون رو هم اضافه کنیدخمیر رو روی میز کارتون حدود یک ربع ورز بدید ویا داخل میکسر حدود ۷تا۸ دقیقه تا کاملا خودش رو جمع کنه ویکدست ونرم بشه

خمیرتون رو بعد از ورز کامل یک حفره وسطش ایجاد کنید روی خمیر رو با نایلون چرب شده وپارچه بپوشونید تا استراحت کنه وقتی حفره پر شد خمیر شما آماده است برای فرم دادن
من خمیرم رو به این صورت فرم دادم

خمیر رو به دوقسمت تقسیم کردم ومثل نان باگت بهش فرم دادم وداخل سینی فر گذاشتم

فرتون رو روی۲۰۰ درجه روشن کنید تا گرم بشه

به خمیرم با کمک قیچی فرم دادم وروش رو دوباره با پلاستیک چرب وپارچه پوشوندم ویک استراحت نیم ساعته دادمبعد از استراحت نیم ساعته خمیر رو انتقال بدید داخل فر از قبل گرم شده به مدت ۱۷ تا۲۰ دقیقه
پنجره
ارسال نظر
گردشگری به روایت تصویر
نگاه دوم
یادداشت
مناطق آزاد
داغ
پربازدیدها
آخرین اخبار