gardeshban.ir

نحوه تهیه «بروشکا میگو و پنیر» پرخاصیت

میگو‌ها رو تمیز کنید و بشویید، نصف میگو‌ها رو ریز خرد کنید و نصف دیگه رو برای روی بروشتا کنار بذارید.
کد خبر: ۵۱۳۳۶
تاریخ انتشار : شنبه ۰۷ اسفند ۱۴۰۰-1400 December 07
گردشبان (gardeshban.ir) :


امروز قصد داریم دستور تهیه بروشکا میگو و پنیر را به شما آموزش  دهیم.

مواد لازم:

۱/۲ لیوان پنیر خامه‌ای (یا گودا)
۱/۲ لیوان پنیر موزارلا (رنده شده)
۱/۲ لیوان سس مایونز
۲ قاشق غذا خوری جعفری (خرد شده)
۲ قاشق غذا خوری شوید
۲ حبه سیر
۲۵۰ گرم میگو
۲ عدد نان باگت

دستور تهیه:

میگو‌ها رو تمیز کنید و بشویید، نصف میگو‌ها رو ریز خرد کنید و نصف دیگه رو برای روی بروشتا کنار بذارید.

داخل کاسه‌ای پنیر موزارلای رنده شده، پنیر گودای رنده شده یا پنیر خامه ای، میگو‌های خرد شده، جعفری و شوید خرد شده، سیر رنده شده و سس مایونز بریزید و مخلوط کنید تا یکدست بشه.

نون‌ها رو داخل سینی بچینید و داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱۰ دقیقه قرار بدید تا پنیر روی نان‌ها ذوب بشه. بروشتا‌ها رو توی ظرف بذارید و با میگوی تفت خورده تزیین کنید.
نان باگت رو به تکه‌های یکسان برش بزنید و روی هر تکه نان مقداری از مایه پنیری بریزید.
پنجره
ارسال نظر
گردشگری به روایت تصویر
نگاه دوم
یادداشت
مناطق آزاد
داغ
پربازدیدها
آخرین اخبار