گردشبان (gardeshban.ir) :
مواد لازم سوهان یزدی
آرد جوانه گندم ۱۵۰ گرم
آب ۳ لیوان
پودر هل۱ قاشق چای خوری
روغن حیوانی ( کرمانشاهی ) ۲ قاشق غذاخوری
شکر ۳۰۰ گرم
عرق هل۱ قاشق مرباخوری
زعفران ۲ قاشق غذاخوری ( اختیاری )
جوهر لیمو ۴/۱ قاشق چای خوری
طرز تهیه سوهان یزدی
آرد جوانه گندم را الک کنید و با روغن در تابه به مدت 35 دقیقه روی حرارت ملایم تفت دهید.
دارچین ، پودرهل و پودر پسته را با آرد مخلوط کنید.
آب ، شکر ، جوهر لیمو و روغن حیوانی را مخلوط کرده 30 و در ظرفی جداگانه دقیقه ملایم بجوشانید. عرق هل و زعفران را اضافه کرده و مخلوط کنید و شعله را خاموش نمایید.
بعد از این که مواد آردی کمی سرد شد در ظرفی نسبتا بزرگ یک ملاقه از شربت را با دو ملاقه از مواد آردی مخلوط کرده و با دست ورز دهید.
هر چه مواد را بیشتر ورز دهید، سوهان تردتر و مرغوب تر خواهد شد.
کف یک سینی بزرگ را چرب کنید و خمیر سوهان را به قطر 1 سانتی متر داخلش پهن کنید و رویش پسته خرد شده بپاشید و در دمای محیط بگذارید یک ساعت بماند سپس 24 ساعت در یخچال بگذارید خودش را بگیرد وبه شکل دلخواه برش بزنید.
سوهان یزدی را باید داخل ظرف های در بسته بدون نفوذ هوا ، در یخچال و دور از نور خورشید نگهداری نمایید.