گردشبان (gardeshban.ir) :
مواد لازم
شير 4 پيمانه
برنج خيس کرده 4 پيمانه
روغن حيواني يا کره به ميزان لازم
گلاب و عرق هل دو قاشق
طرز تهيه
شير رو داخل قابلمه بريزين تا داغ بشه و هنگام جوشيدن برنج رو داخلش بريزين و بذارين بجوشه . وقتي جوشيد روغن و يا کره رو اضافه کنين . وقتي برنج ديگه خشک شد و آب يا سيري داخلش نبود ، دم کنين .
اگه هنوز برنج نپخته بود ميتوين کمي ديگه بهش شير و در اين هنگام عرق هل رو اضافه کنين . پس از دم کردن برنج مراقب باشين که بيش از بيست دقيقه نمونه . اين کته زود ته ديگ ميبنده و ته ديگ خوشرنگي هم ميشه . پس از کشيدن در ديس ، با خلال پسته تزيين وسرو کنين .
نکات : اين پلو براي چهارشنبه سوري همراه با خرما و روغن حيواني و کشمش سرو ميشود .
در صورت مصرف هل و گلاب .. خورش مصرفي ميتونه مثل فسنجان يا خورش هويج و خلال بادام و خلال پسته و بطور کل خورش هايي باشه که بيشتر به صورت شيرين مصرف ميشه .