گردشبان (gardeshban.ir) : کیک گلاب با عطر گل محمدی به خاطر رایحهی دلپذیرش طرفداران زیادی دارد. این کیک در جمع افراد خانواده دلچسبتر و دلپذیرتر خواهد بود. با ما همراه باشید تا با طرز تهیه آن آشنا شوید.
مواد لازم برای تهیه شربت کیک:
آب ۱۵۰ میلی لیتر
یکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری
نمک یک چهارم قاشق چای خوری
مغز بادام رنده شده یا آسیاب شده ۷۵ گرم
شکر ۱۰۰ گرم
تخم مرغ ۲ عدد
عسل ۱ قاشق غذاخوری پُر
ماست ۲۵۰ گرم
روغن گل آفتابگردان ۱۵۰ میلی لیتر
خلال پوست یک عدد لیموترش ...
شکر ۱۰۰ گرم
گلاب ۱ الی ۲ قاشق غذاخوری
آب لیمو ترش یک عدد
مغز پسته خلال شده
گلبرگ گل محمدی
روش تهیه کیک گلاب:
*دمای فر را روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم نمایید. سطح ظرفی را که برای پخت کیک در نظر گرفتهاید با کاغذ روغنی بپوشانید و آن را داخل فر قرار دهید.
*آرد را الک کنید و آن را با نمک و بیکینگ پودر و شکر و بادام آسیاب شده ترکیب نمایید.
*در ظرف دیگری تخم مرغ، عسل، ماست، روغن گل آفتابگردان و خلال پوست لیمو را کاملاً با هم ترکیب نمایید و خوب هم بزنید تا یکدست شود.
*ترکیب تخم مرغ را به آرامی در وسط ظرف حاوی آرد و نمک بریزید. آنها را با هم ترکیب نمایید تا کاملاً یکدست شوند. میتوانید در این مرحله مقداری خلال پسته را نیز همراه مواد دیگر مخلوط نمایید.
*مواد را داخل ظرفی که برای تهیه کیک در نظر گرفتهاید بریزید و آن را به مدت ۵۰ دقیقه داخل فر قرار دهید تا زمانی که اگر چاقویی را داخل آن فرو نمودید، مواد کیک به آن نچسبد.
*آن را از فر بیرون آورده، بگذارید تا سرد شود.
*هنگامی که کیک در حال سرد شدن است، زمان مناسبی برای تهیه شربت میباشد. در یک قابلمهی کوچک، آب و شکر را بریزید و آنها را روی حرارت گاز بگذارید تا به مدت ۵ دقیقه بجوشد و آب داخل قابلمه تقریباً نصف شود.