gardeshban.ir

طرز تهیه «کیک گلاب» محبوب با عطر گل محمدی

کیک گلاب با عطر گل محمدی به خاطر رایحه‌ی دلپذیرش طرفداران زیادی دارد.
کد خبر: ۵۱۸۹۶
تاریخ انتشار : يکشنبه ۲۲ اسفند ۱۴۰۰-1400 December 22
گردشبان (gardeshban.ir) :
کیک گلاب با عطر گل محمدی به خاطر رایحه‌ی دلپذیرش طرفداران زیادی دارد. این کیک در جمع افراد خانواده دلچسب‌تر و دلپذیرتر خواهد بود. با ما همراه باشید تا با طرز تهیه آن آشنا شوید.



مواد لازم برای تهیه شربت کیک:

آب ۱۵۰ میلی لیتر

یکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری

نمک یک چهارم قاشق چای خوری

مغز بادام رنده شده یا آسیاب شده ۷۵ گرم

شکر ۱۰۰ گرم

تخم مرغ ۲ عدد

عسل ۱ قاشق غذاخوری پُر

ماست ۲۵۰ گرم

روغن گل آفتاب‌گردان ۱۵۰ میلی لیتر

خلال پوست یک عدد لیموترش ...

شکر ۱۰۰ گرم

گلاب ۱ الی ۲ قاشق غذاخوری

آب لیمو ترش یک عدد

مغز پسته خلال شده

گلبرگ گل محمدی

روش تهیه کیک گلاب:

*دمای فر را روی ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد تنظیم نمایید. سطح ظرفی را که برای پخت کیک در نظر گرفته‌اید با کاغذ روغنی بپوشانید و آن را داخل فر قرار دهید.

*آرد را الک کنید و آن را با نمک و بیکینگ پودر و شکر و بادام آسیاب شده ترکیب نمایید.

*در ظرف دیگری تخم مرغ، عسل، ماست، روغن گل آفتاب‌گردان و خلال پوست لیمو را کاملاً با هم ترکیب نمایید و خوب هم بزنید تا یکدست شود.

*ترکیب تخم مرغ را به آرامی در وسط ظرف حاوی آرد و نمک بریزید. آن‌ها را با هم ترکیب نمایید تا کاملاً یکدست شوند. می‌توانید در این مرحله مقداری خلال پسته را نیز همراه مواد دیگر مخلوط نمایید.

*مواد را داخل ظرفی که برای تهیه کیک در نظر گرفته‌اید بریزید و آن را به مدت ۵۰ دقیقه داخل فر قرار دهید تا زمانی که اگر چاقویی را داخل آن فرو نمودید، مواد کیک به آن نچسبد.

*آن را از فر بیرون آورده، بگذارید تا سرد شود.

*هنگامی که کیک در حال سرد شدن است، زمان مناسبی برای تهیه شربت می‌باشد. در یک قابلمه‌ی کوچک، آب و شکر را بریزید و آن‌ها را روی حرارت گاز بگذارید تا به مدت ۵ دقیقه بجوشد و آب داخل قابلمه تقریباً نصف شود.
پنجره
ارسال نظر
گردشگری به روایت تصویر
نگاه دوم
یادداشت
مناطق آزاد
داغ
پربازدیدها
آخرین اخبار