گردشبان (gardeshban.ir) :
امروز قصد داريم دستورالعمل تهيه کته گشنيز را به شما عزيزان آموزش دهيم. با ما همراه باشيد.
طرز تهيه:
يدونه سينه مرغ چرخ کرده رو با يدونه پياز چرخ کرده، نمک، فلفل سياه، پاپريکا، پودر سير، زردچوبه و آرد سوخاري خوب ورز ميديم و ميذاريم نيم ساعت خوب مزه دار بشه.
پس به کوفته قلقليهاي متوسط مايل به کوچيک شکل ميديم و توي مقدار کمي روغن سرخشون ميکنيم. وقتي کوفته قلقليها در حال سرخ شدن هستن روشون مقداري زعفران دم شده ميريزيم.
حالا توي يک قابلمه ۳ پيمانه برنج بعلاوه ۵ پيمانه آب، ۵۰۰ گرم گشنيز خرد شده، نمک و روغن ميريزيم و ميذاريم به صورت کته بپزه.
وقتي آب کته کم موند که خشک بشه قلقلي هارو اضافه کرده و خوب مخلوط ميکنيم و در قابلمه رو ميذاريم تا کاملا آب کته کشيده بشه، سپس زير گاز رو کم کرده و دم کني ميذاريم تا دم بکشه.نوش جان.