gardeshban.ir

طرز تهیه شامی کباب جهرمی به روش سنتی

شامی کباب از غذاهایی است که در شهرهای مختلف کشورمان با دستورهای متنوعی درست می شود، این بار با آموزش شامی کباب شهر جهرم در خدمت شما عزیزان هستیم
کد خبر: ۵۲۸۳۶
تاریخ انتشار : يکشنبه ۲۸ فروردين ۱۴۰۱-1401 January 28
گردشبان (gardeshban.ir) :
شامی کباب از غذاهایی است که در شهرهای مختلف کشورمان با دستورهای متنوعی درست می شود، این بار با آموزش شامی کباب شهر جهرم در خدمت شما عزیزان هستیم



مواد لازم برای ۴ نفر

گوشت چرخ کرده۴۰۰ گرم
سیب زمینی۱ عدد
پیاز۱ عدد
گوجه فرنگی۱ عدد
تخم مرغ۲ عدد
ماست۲ قاشق غذاخوری
آرد۵ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
زردچوبه و روغن به مقدار کافی

طرز تهیه شامی کباب جهرمی 

مرحله اول

برای تهیه شامی کباب جهرمی خوشمزه در ابتدای کار پیاز و سیب زمینی را پوست گرفته و با رنده متوسط رنده می کنیم، سپس درون یک کاسه مناسب می ریزیم. در ادامه پوست گوجه فرنگی را گرفته و آنرا نیز درون کاسه رنده می کنیم.

مرحله دوم

در این مرحله گوشت چرخ کرده را به همراه تخم مرغ ها، ماست، آرد و مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به کاسه می افزاییم، سپس با قاشق مواد را به خوبی مخلوط می کنیم تا بافت شان کاملا یکدست شود.
 
مرحله سوم

در صورتی که مایه شامی سفت و خشک بود، کم کم آب اضافه کرده و مخلوط می کنیم تا بافت مایه شامی کمی شل شود. پس از اینکه مایه شامی آماده شد، آنرا سلفون کشی کرده و به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال استراحت می دهیم.
 
مرحله چهارم

در صورتی که وقت کافی نداشته باشیم، می توانیم شامی ها را بدون استراحت سرخ کنیم. برای سرخ کردن شامی ها، ابتدا یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم، سپس چند قاشق روغن مایع اضافه می کنیم.

مرحله پنجم

پس از اینکه روغن به خوبی داغ شد، با قاشق از مایه شامی بر می داریم و درون روغن داغ می اندازیم. حالا به سرعت مایه شامی  رابه صورت گرد شکل داده و روی آنرا صاف می کنیم، سپس اجازه می دهیم شامی سرخ شود.
 
مرحله ششم

پس از اینکه یک سمت شامی سرخ شد، آنرا بر می گردانیم و اجازه می دهیم سمت دیگرش نیز سرخ شود. به همین صورت تمام شامی ها را سرخ می کنیم، سپس به همراه گوجه فرنگی، خیارشور و نان سرو می کنیم.
پنجره
ارسال نظر
گردشگری به روایت تصویر
نگاه دوم
یادداشت
مناطق آزاد
داغ
پربازدیدها
آخرین اخبار