gardeshban.ir

طرز تهیه کدو حلوایی زعفرانی دسری مجلسی برای افطار

کدو حلوایی زعفرانی یکی از انواع دسرهای خوشمزه فصلی پاییز و زمستان است که با ترکیبات متنوعی درست می شود.
کد خبر: ۵۲۸۶۷
تاریخ انتشار : دوشنبه ۲۹ فروردين ۱۴۰۱-1401 January 29
گردشبان (gardeshban.ir) :
کدو حلوایی زعفرانی یکی از انواع دسرهای خوشمزه فصلی پاییز و زمستان است که با ترکیبات متنوعی درست می شود.



مواد لازم برای ۴ نفر

کدو حلوایی۱ عدد کوچک
زعفران دم کرده۲ قاشق غذاخوری غلیظ
شیره انگور۱ فنجان
چوب دارچین۱ تکه
کره۲۵ گرم

طرز تهیه کدو حلوایی زعفرانی 

مرحله اول

برای تهیه کدو حلوایی زعفرانی خوشمزه در ابتدای کار پوست کدو را جدا کرده و آنرا به تکه های گوشت تبدیل می کنیم. در ادامه کره را درون یک تابه مناسب می ریزیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا کره ذوب شود.
 
مرحله دوم

پس از اینکه کره ذوب شد، کدو حلوایی خرد شده را به تابه اضافه می کنیم و به آرامی تفت می دهیم تا یک سمت کدوها سرخ شود. در ادامه کدوها را بر می گردانیم و اجازه می دهیم سمت دیگرشان نیز سرخ شود.
 
مرحله سوم

پس از اینکه هر دو سمت کدوها به طور کامل سرخ شد، زعفران دم کرده را به همراه شیره انگور درون یک فنجان آب حل می کنیم، سپس به تابه اضافه کرده و کمی مواد را ترکیب می کنیم تا به تمام نقاط کدوها برسند.

مرحله چهارم

در این مرحله چوب دارچین را به تابه اضافه کرده، سپس درب تابه را می گذاریم و حرارت زیر تابه را روی کمترین درجه قرار می دهیم. حالا باید صبر کنیم تا آب اضافی درون تابه کشیده شده و کدوها به طور کامل بپزند.

مرحله پنجم

برای پخت کدوها حدود ۳۰ دقیقه زمان نیاز است. پس از اینکه کدوها به طور کامل پختند و شیره انگور درون تابه کاراملی شد، کدوها را درون ظرف مورد نظرمان می چینیم و دسر را نسبت به ذائقه خود به صورت گرم یا سرد سرو می کنیم.
پنجره
ارسال نظر
گردشگری به روایت تصویر
نگاه دوم
یادداشت
مناطق آزاد
داغ
پربازدیدها
آخرین اخبار