gardeshban.ir

طرز تهیه مربای قیسی ساده و خوشمزه به روش تبریزی

برای تهیه مربای قیسی باید از قیسی نرم استفاده کنیم، در صورتی که قیسی ها خشک بودند، آنها را درون یک کاسه مناسب می ریزیم و اجازه می دهیم دو تا سه ساعت خیس بخورند تا به خوبی نرم شوند.
کد خبر: ۵۳۴۶۴
تاریخ انتشار : سه‌شنبه ۲۷ ارديبهشت ۱۴۰۱-1401 February 27
گردشبان (gardeshban.ir) :



مواد لازم مربای قیسی

قیسی۱ کیلوگرم
شکر۴ لیوان
آب۱٫۵ لیوان
جوهر لیمو۱ قاشق چایخوری

طرز تهیه مربای قیسی 

مرحله اول

برای تهیه مربای قیسی باید از قیسی نرم استفاده کنیم، در صورتی که قیسی ها خشک بودند، آنها را درون یک کاسه مناسب می ریزیم و اجازه می دهیم دو تا سه ساعت خیس بخورند تا به خوبی نرم شوند.

مرحله دوم

پس از اینکه قیسی ها نرم شدند، آنها را درون آبکش می ریزیم تا آب اضافی شان خارج شود. در ادامه آب را به همراه شکر درون یک قابلمه مناسب می ریزیم، سپس قابلمه را روی حرارت زیاد قرار می دهیم.

مرحله سوم

حالا بدون هم زدن آب اجازه می دهیم شکر به طور کامل حل شود، سپس حرارت را کم می کنیم و اجازه می دهیم شربت به غلظت مناسب برسد. برای اینکه متوجه شویم غلظت شربت مناسب است، یک قاشق از آن بر می داریم.

مرحله چهارم

در این مرحله قاشق حاوی شربت را چند دقیقه درون فریزر قرار می دهیم تا خنک شود، سپس شربت را بین دو انگشت خود تست می کنیم. در صورتی که شربت حالت کشدار داشته باشد، یعنی به قوام رسیده است.

مرحله پنجم

حالا قیسی ها را به شربت اضافه کرده و حرارت را روی کمترین درجه قرار می دهیم تا قیسی ها به مدت ۳۰ دقیقه بپزند. در همین حین کف های روی سطح شربت را با قاشق جمع کرده و دور می ریزیم تا رنگ مربا شفاف تر شود.

مرحله ششم

پس از گذشت ۳۰ دقیقه قابلمه را از روی حرارت کنار گذاشته و با دم کنی روی آنرا می پوشانیم، سپس اجازه می دهیم یک شب به همین حالت باقی بماند. در نهایت مربا را درون ظرف درب دار می ریزیم و در یخچال نگهداری می کنیم.
پنجره
ارسال نظر
گردشگری به روایت تصویر
نگاه دوم
یادداشت
مناطق آزاد
داغ
پربازدیدها
آخرین اخبار